Dit zijn de bikinitrends van dit moment

28/11/2022
|
202
bikini

De zomerse dagen zijn alweer voorbij en het is weer tijd voor de winter. Echter kan het toch wel nog voorkomen dat je met je vriendinnen gaat zwemmen. Dan heb je natuurlijk wel een leuke bikini nodig. Tegenwoordig is bijna iedere bikini of prothese bikini wel modieus. Maar omdat jij waarschijnlijk de leukste wilt hebben, hebben wij voor jou de leukste bikinitrend van dit moment op een rijtje gezet.

Bikini met panterprint

Dierenprints waren voor een hele lange tijd echt een no go binnen de mode, maar anno 2022 is dit heel anders. Ga maar eens kijken naar verschillende webshops en je zult al snel zien dat ze allemaal dit soort bikini’s verkopen. Het is namelijk een van de grootste bikinitrend van dit moment, dus eigenlijk is het ergens wel logisch.

Bikinitrend van dit moment: one shoulder bikini

Naast de grote trend van de panterprint zien we ook een opkomst van de one shoulder bikini. Zoals de naam al zegt is het een bikini met een schouder onbedekt. Deze bikini is bekend door bekende mensen zoals Dua Lipa en Bella Hadid. Dit is dan ook meteen de reden dat zoveel mensen dit soort bikini hebben gekocht. Daarnaast heb je ze in veel verschillende variaties. Denk hierbij aan geknoopte details, verschillende prints en felle kleuren. Er zal dus vast en zeker wel een variant zijn die bij jou past.

Gerelateerd nieuws  Stedentrip naar Den Haag

De snoep roze bikini

Deze bikini ziet er gewoon uit als een doorsnee bikini. Echter gaat het hierbij ook om de kleur. Deze kleur is ontzettend opvallend en dit is waarschijnlijk ook de reden dat zoveel vrouwen deze bikini hebben gekocht. Deze bikini is bekend geworden door supersterren zoals Kim K.

Bikini met een high waist

De bikini met een high waist doet het ook ontzettend goed onder de vrouwen. Wij snappen heel goed waarom dit zo is. De rondingen worden namelijk ontzettend goed benadrukt en daarnaast lijken je benen een stuk langer. Tenslotte zit deze bikini ontzettend comfortabel.

Dit waren ze dan, de bikinitrends van dit moment. Vond je dit artikel nu interessant? Lees dan meer over online bieden op een woning en 5 populaire hobby's onder jongeren.

Recent

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Psychologie achter kleuren in branding

23/04/2024

Wonen in Limburg, zou je dat wel doen?

22/04/2024

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Meer in deze categorie

Slim je kleding kopen doe je zo

|
Kleding

Hoe weet je of je trouwjurk bij je past?

|
Dienstverlening, Kleding

Armbanden in diverse varianten

|
Bedrijf, Kleding

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van een trouwjurk?

|
Dienstverlening, Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!