5 Populaire hobby’s onder jongeren

29/10/2022
|
278
research chemicals online

We leven in een hele andere tijd dan de nieuwe generatie. Zij zijn heel anders opgegroeid en dat zorgt er ook voor dat zij andere hobby’s hebben dan oudere mensen hebben. Toch zijn er ondanks deze verschillen in opvoeding toch een heleboel hobby’s al decennia lang razend populair. In deze blog gaan we kijken naar een aantal populaire hobby’s onder de jongeren van tegenwoordig.

Populaire hobby's

Yoga

Een goed voorbeeld van een populaire én gezonde hobby onder de jongeren die wij vroeger niet kenden is yoga. Yoga is een gezonde manier van bewegen en mediteren om rust te krijgen, maar ook om kracht en flexibiliteit op te bouwen.

Social media

Social media wordt door veel jongeren niet gezien als een hobby, echter is het wel de meest populaire hobby onder de meeste mensen. Veel jongeren spenderen uren lang op social media en besteden ook uren aan het creëren van content voor hun tiktok, instagram of facebook profiel. Deze hobby kan echter zeer lucratief worden als er goed mee wordt omgegaan en er een goede following wordt opgebouwd.

Gerelateerd nieuws  Een aantal redenen waarom yoga super goed voor je is!

Research chemicals online bestuderen

Tegenwoordig kun je vanalles online doen en online kopen. Zo is een hobby van vele om research chemicals online te bestuderen. Vooral voor jongeren die erg veel interesse hebben in de research rondom chemicaliën is dit een geweldige hobby.

research chemicals online

Lees ook Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

De natuur opzoeken

De natuur opzoeken is gelukkig onder veel jongeren erg populair geworden. Veel jongeren doen dan ook flink wandelen als hobby en de in de natuur vinden zij nu meer rust dan ooit te voren. Andere natuur gerelateerde activiteiten, zoals kamperen, hiken en bushcraften zijn dan ook tegenwoordig bekender dan ooit.

Tuinieren

Een andere hobby die veel meer jongeren beoefenen is tuinieren. Het maakt niet uit of zij een grote tuin hebben of een klein balkon. Je zult bij veel jongeren de fleurige bloemen, mooie planten en handige kruiden zien groeien

Recent

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Duurste keuken ter wereld

17/06/2024

Meer in deze categorie

Hoe kies je de perfecte smartphone?

|
Hobby & Vrije tijd

Zo organiseer je een themafeest

|
Hobby & Vrije tijd

De ultieme gids voor al je festival essentials

|
Hobby & Vrije tijd

4 Romantische plekken in Maastricht

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!