5 Populaire hobby’s onder jongeren

29/10/2022
|
65
research chemicals online

We leven in een hele andere tijd dan de nieuwe generatie. Zij zijn heel anders opgegroeid en dat zorgt er ook voor dat zij andere hobby’s hebben dan oudere mensen hebben. Toch zijn er ondanks deze verschillen in opvoeding toch een heleboel hobby’s al decennia lang razend populair. In deze blog gaan we kijken naar een aantal populaire hobby’s onder de jongeren van tegenwoordig.

Yoga

Een goed voorbeeld van een populaire én gezonde hobby onder de jongeren die wij vroeger niet kenden is yoga. Yoga is een gezonde manier van bewegen en mediteren om rust te krijgen, maar ook om kracht en flexibiliteit op te bouwen.

Social media

Social media wordt door veel jongeren niet gezien als een hobby, echter is het wel de meest populaire hobby onder de meeste mensen. Veel jongeren spenderen uren lang op social media en besteden ook uren aan het creëren van content voor hun tiktok, instagram of facebook profiel. Deze hobby kan echter zeer lucratief worden als er goed mee wordt omgegaan en er een goede following wordt opgebouwd.

Gerelateerd nieuws  Dagje uit in Leiden

Research chemicals online bestuderen

Tegenwoordig kun je vanalles online doen en online kopen. Zo is een hobby van vele om research chemicals online te bestuderen. Vooral voor jongeren die erg veel interesse hebben in de research rondom chemicaliën is dit een geweldige hobby.

research chemicals online

De natuur opzoeken

De natuur opzoeken is gelukkig onder veel jongeren erg populair geworden. Veel jongeren doen dan ook flink wandelen als hobby en de in de natuur vinden zij nu meer rust dan ooit te voren. Andere natuur gerelateerde activiteiten, zoals kamperen, hiken en bushcraften zijn dan ook tegenwoordig bekender dan ooit.

Tuinieren

Een andere hobby die veel meer jongeren beoefenen is tuinieren. Het maakt niet uit of zij een grote tuin hebben of een klein balkon. Je zult bij veel jongeren de fleurige bloemen, mooie planten en handige kruiden zien groeien

Recent

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

14/09/2023

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

12/09/2023

Zonnepanelen. Doen of laten?

07/09/2023

3 unieke banen die jouw vaardigheden verbeteren

04/09/2023

Een website opstarten voor je bedrijf

23/08/2023

Meer in deze categorie

3 irritaties die iedereen wel herkend op vakantie

|
Hobby & Vrije tijd

De mooiste plekken om te wandelen in Nederland

|
Hobby & Vrije tijd, Natuur

De leukste plekken in Amsterdam

|
Hobby & Vrije tijd

Wat te doen in de zomervakantie

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!