Hoe weet je of je trouwjurk bij je past?

24/08/2021
|
181
sexy trouwjurk

Proficiat, je gaat trouwen! Voor veel mensen is de trouwjurk één van de belangrijkste dingen die je kunt aanschaffen voor een bruiloft. Ook is het waarschijnlijk het duurste kledingstuk dat je in je leven zult aanschaffen. Daarom is het belangrijk dat als je een trouwjurk wilt gaan kopen, je ook zeker weet dat deze bij je past. Nu kun je dat op meerdere manieren interpreteren. Aan de ene kant moet de bruidsjurk echt bij je lichaam passen. Wat voor vorm lichaam heb je en hoe past hier een goede jurk bij? Aan de andere kant gaat het ook over de stijl van je bruiloft, en wie jij als persoon bent. Meer weten? Let’s go!

De vorm van je lichaam – peren en appels

Ieder lichaam heeft zijn eigen vorm. Bij een appel vorm is je bovenste omvang groter dan die bij je heupen. Bij een peer vorm heb je smalle schouders maar brede heupen. Een zandloper kennen we allemaal wel van het klassieke ideale beeld, maar ook de atletische omgekeerde driehoek met brede schouders en smalle heupen mag er zijn. Ook kan het zijn dat je helemaal niet veel vorm hebt, oftewel de rechthoek. Voor iedere vorm is er een jurk! De A-lijn of klassieke prinsessenjurk past iedereen wel, net zoals een empire jurk, de zeemeermin is er vooral voor de zandloper en omgekeerde driehoek. Voor zij met niet al teveel vormen is een rechte jurk (eventueel met split) ook zeker een goede optie.

Gerelateerd nieuws  Wordpress: wat is het en hoe begin je?

bohemian trouwjurk

De stijl – sexy trouwjurk, Bohemian trouwjurk

Wat voor stijl bruiloft je wilt doen of wie jij bent kan ook meespelen met wat bij je past. Ben je erg vastberaden en geniet je van alle aandacht? Dan is een sexy trouwjurk een prima plan. Zo’n sexy trouwjurk kan veel kant hebben zodat alle ogen op jou gericht zijn. Andere voorbeelden zijn bijvoorbeeld een rode rockabilly trouwjurk, of een Bohemian trouwjurk. Een Bohemian trouwjurk is dan weer perfect voor bijvoorbeeld een strand of jungle thema. Zo kun je dus ook naar je jurk kijken, omdat je simpelweg veel van een bepaalde stijl of cultuur houdt.

Tenslotte is het wel belangrijk om te vermelden, laat je niet gek maken. Ook als jij een jurk kunt vinden die bij je past maar “niet bij je lichaam zou moeten passen”, dan maakt dat niet uit! Gewoon nemen als je er blij mee bent. Het is jouw bruiloft en je mag doen wat je wilt.

Recent

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Privacy in de tuin

25/03/2024

Een kraan vervangen?

20/03/2024

Je badkamer vernieuwen met een klein budget?

19/03/2024

Meer in deze categorie

Expat en game-marketing: Innovatieve strategieën voor dynamische markten

|
Bedrijf, Dienstverlening

Stijlvolle verpakking voor verschillende producten: tips en tricks

|
Dienstverlening

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

Zonnepanelen. Doen of laten?

|
Dienstverlening
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!