Het ontstaan van Black Bananas

03/03/2021
|
964
black bananas

Misschien heb je wel eens van het merk Black Bananas gehoord. Dat zou niet gek zijn want het merk is een zeer korte tijd bekend geworden onder heel Nederland. Steeds meer grote en lokale winkels zijn het merk gaan verkopen en dat heeft er dus voor gezorgd dat het merk in een korte tijd heel bekend is geworden. Grote Nederlandse sterren hebben ervoor gezorgd dat nog meer mensen van het merk op de hoogte zijn. Waar is het merk ontstaan ? En waarom de naam Black Bananas? . Deze en andere vragen worden hieronder beantwoord.

De geschiedenis van Black Bananas

Het merk Black Bananas is ontstaan in Curacao. De uitvinder van het merk, Wesley Balnikker, liep hier toen der tijd stage en had een shirt ontworpen voor een vriend van hem. Al snel werd duidelijk dat meer mensen zo'n shirt wilde hebben en daardoor werden er al snel meerdere shirtjes gemaakt. In eerste instantie zag het logo van het merk heel anders uit. Pas in Nederland zelf is het uiteindelijke en definitieve ontwerp tot stand gekomen: de black transformer monkey. Dit had te maken met de eigenaar die een voorliefde had voor transformers en dit dan ook overal in wou verwerken.

Gerelateerd nieuws  Op zoek naar de perfecte bh

Black Bananas Sale

Het merk is niet goedkoop en dat heeft onder andere te maken met de exclusiviteit van het merk. Het is namelijk maar in een aantal winkels te koop of men moet het al online gaan bestellen. Hierdoor zijn er veel mensen die wachten op de sale periode voordat zij de nieuwe kleren van Black Bananas kopen. Veel verschillende winkels doen aan deze sale perioden en meestal vinden deze plaats bij de overgang naar een nieuw seizoen. Wil je het merk graag kopen maar wil je niet te veel geld uitgeven? Houd dan goed de Black Bananas sale in de gaten voor scherpe aanbiedingen en vooral lage prijzen. Om er als eerste bij te zijn is het aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrieven van webshops zodat je een notificatie ontvangt wanneer het merk in de sale gaat.

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Dit zijn de bikinitrends van dit moment

|
Kleding

Slim je kleding kopen doe je zo

|
Kleding

Hoe weet je of je trouwjurk bij je past?

|
Dienstverlening, Kleding

Armbanden in diverse varianten

|
Bedrijf, Kleding
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!