Over ons

Bij Mentenueva Marketing zijn we gepassioneerd over marketing en geloven we in de kracht van effectieve communicatie. Wij zijn een marketing- en designbureau dat zich richt op het helpen van bedrijven om hun merk te laten groeien en te laten opvallen in een drukke markt.


Ons team van specialisten bestaat uit ervaren marketeers, ontwerpers en contentmakers die zijn toegewijd aan het bieden van creatieve en effectieve oplossingen voor marketinguitdagingen. Of je nu een start-up bent die net begint of een gevestigd merk dat op zoek is naar een nieuwe strategie, wij hebben de kennis en expertise om jouw doelen te bereiken.
Bij Mentenueva Marketing zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons te onderscheiden. We blijven scherp op nieuwe trends in de marketingbranche en zijn specialisten in ons vakgebied. We schrijven over relevante en interessante onderwerpen om onze doelgroep te inspireren en op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing.
We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het verbeteren van je SEO, het creëren van een nieuwe merkidentiteit of het ontwikkelen van een effectieve social media campagne, wij hebben de kennis en expertise om jouw merk te laten groeien.
Wij van Mentenueva Marketing zijn trots op onze persoonlijke aanpak. We geloven in het opbouwen van relaties met onze klanten en werken samen om jouw doelen te bereiken. We zijn er om jou te helpen bij elke stap van het proces en zijn altijd beschikbaar om te luisteren naar jouw feedback en vragen.

SEA

Karel Bosma

Ik ben Karel Bosma, een 44-jarige techneut met een passie voor nerdy zaken. Met mijn unieke kijk op de wereld heb ik bijna 20 jaar als IT-medewerker op een school in Arnhem gewerkt. Mijn specialiteit ligt in het begrijpen en oplossen van complexe technische vraagstukken. Naast mijn werk geniet ik van het bouwen van websites en het beoefenen van mijn hobby's, zoals korfbal en sportvissen. Ik omarm mijn nerdy kant en ben trots op mijn vermogen om complexe technologie te doorgronden.
Alle artikelen
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!