Op zoek naar de perfecte bh

04/03/2021
|
192
Prima Donna bh

De zoektocht naar een perfecte bh kan lastig zijn. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een Prima Donna bh, maar je kunt ook kiezen voor een bh van bijvoorbeeld Björn Borg. Binnen de bh’s zit veel prijs en kwaliteitsverschil. Het belangrijkste is dat de bh aansluit bij jouw wensen en dat jij je prettig voelt in je bh. In deze blog geven we enkele tips waar je rekening mee kunt houden tijdens de zoektocht naar de perfecte bh.

Merken: van Prima Donna bh tot Björn Borg

Er zijn tal van verschillende merken die bh’s verkopen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Prima Donna bh terecht waar ze gespecialiseerd zijn in het verkopen van lingerie. Er zijn ook merken die bh’s verkopen die normaliter de focus ergens anders op hebben liggen, zoals Björn Borg. Zij richten zich vooral op sportkleding, maar verkopen ook bh’s. Als je advies wilt van een speciaalzaak ben je bij Prima Donna bh aan het juiste adres, omdat de medewerkers hier gespecialiseerd zijn in het verkopen van een Prima Donna bh en hierbij kundig maatadvies kunnen geven.

Gerelateerd nieuws  Armbanden in diverse varianten

De schouderbandjes

Let erop dat de schouderbandjes niet te strak zitten, dit draagt namelijk niet bij aan het draagcomfort van de bh. Echter moeten de bandjes natuurlijk wel strak genoeg zitten dat er genoeg ondersteuning wordt geboden. Logischerwijs moeten de bandjes niet zo los zitten dat ze van je schouders af vallen. Vaak kun je bandjes verstellen, zo kun je ervoor zorgen dat ze comfortabel zitten.

Cupmaat

Ook voor de cups geldt dat ze niet te strak, maar ook zeker niet te los moeten zitten. Belangrijk bij de cups is dat ze soepel zitten en goed aansluiten op de huid. Twijfel je over de juiste maat? In een lingeriezaak kunnen ze je voorzien van maatadvies, zodat je precies weet welke maat je het beste kan pakken.

De band

Een vuistregel voor de band is dat hij goed zit als er precies twee vingers tussen de band passen. Als je band snijdt in de rug, kun je beter een maatje groter pakken. Een andere tip is om de bh te passen op de meest losse stand, omdat een bh altijd nog een beetje uit kan rekken.

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Dit zijn de bikinitrends van dit moment

|
Kleding

Slim je kleding kopen doe je zo

|
Kleding

Hoe weet je of je trouwjurk bij je past?

|
Dienstverlening, Kleding

Armbanden in diverse varianten

|
Bedrijf, Kleding
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!