Klaar voor Valentijn met deze lingerie tips

10/02/2021
|
177
kimono peignoir

Valentijn staat voor de deur. Jij wilt je partner verrassen met sexy lingerie maar weet niet waar te beginnen. In dit artikel nemen we je mee om goed voor de dag, of nacht te komen in dat sensuele setje!

Korset

Een oude liefde waar we geen afscheid van kunnen én willen nemen. De korset. We kennen deze lingerie natuurlijk al van de Romeinse tijd toen deze vooral werden gedragen om je silhouet beter te laten uitkomen. Tegenwoordig zie je ze ook veel als medische variant om een rechte rug te creëren.  Ze zijn echter niet meer zo strak en met een veter op je rug om extra steun bij te zetten.

Een vernieuwde sexy soort van deze korset zien we terug in de veelzijdige bodies. Deze bodies worden als lingerie gedragen maar ook als kledingstukken. Ze zijn makkelijker te dragen onder een dagelijkse outfit en zijn erg comfortabel. In dit rijtje de minst beklede vorm van lingerie.

Babydolls

How cute! En dat is deze lingerie zeker! Wil jij net iets meer bedekking dan een korset maar geen volledige peignoir dan is een babydoll de ideale middenweg. Een babydoll is een top die tot je heupen komt. Ze zijn net iets spannender dan een korset door de extra details die ze met zich meedragen. Kant, satijn, doorschijnende stoffen, we vinden het allemaal terug in een babydoll.

Gerelateerd nieuws  Zo wordt je een expert in karaoke

Met bijpassnede lingerie loop je er prachtig bij!

kimono peignoir

Peignoir

De peignoir, ook wel kimono genoemd, is een prachtige vorm van lingerie die we kennen vanuit Japan. Hier dragen de dames deze traditionele japon tijdens speciale gelegenheid. En dit kopiëren wij graag! Het is een sexy en toch verrassende manier om je lingerie niet gelijk prijs te geven. Het is een dunne en vaak gladde stof die wordt dichtgeknoopt met de zogenaamde musubi knoop. Een peignoir kan naast lingerie ook mooi worden gedragen op het strand of bij het zwembad over je badkleding.  

Bodystocking

Bodystockings zijn in dit rijtje de meest beklede, maar ook meest opvallende vorm van lingerie. Ze verbergen als het ware je lingerie set waardoor je zelfverzekerd en toch uitdagend rondloopt. Ze zijn meestal gemaakt van een doorschijnend satijn, leer of velvet. Dit laat de contouren van jouw lichaam nog beter tot zijn recht komen. Mocht je ze nog nooit hebben geprobeerd is het zeker de moeite waard ze eens te passen. Met bijpassende lingerie ben jij de ster van de avond!

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

De ultieme gids voor al je festival essentials

|
Hobby & Vrije tijd

4 Romantische plekken in Maastricht

|
Hobby & Vrije tijd

Bezienswaardigheden in Den Haag

|
Hobby & Vrije tijd

Alles wat je moet weten over de Opiumwet

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!