3 irritaties die iedereen wel herkend op vakantie

03/08/2023
|
185
File

Lekker met de kinderen naar Zuid-Frankrijk rijden, de caravan naar Tsjechië of wellicht een kortere trip binnen onze lage landen, één ding hebben deze vakanties gemeen: er gaat áltijd wel wat fout. Tegenwoordig zeggen ze dat je een goede vakantie kan manifesteren, maar deze mensen hebben nog niet de volgende irritaties meegemaakt. Zoek jij een stuk wat echt super relatable is? Wil je even lekker gal kunnen spuwen over díe dingen? Bekijk dan vooral deze irritaties die iedereen wel herkend op vakantie!

File!

Wiens idee was het ook alweer om op zwarte zaterdag naar Frankrijk te rijden? WIE?! Zwarte zaterdag is tegenwoordig een vast begrip geworden op het Nederlandse nieuws in de zomer, de dag (of dagen) dat veruit de meeste drukte is verwacht. Veelal hangend rondom de eerste vakantiedagen in onze kleine kikkerlandje. Heel Nederland gaat massaal, met een volgeladen stationwagen, de snelweg terroriseren. Je kan maximaal 30 rijden waar je 130 mag, je verbrand leven in je zwarte Renault en je kinderen liggen te krijsen op de achterbank. Fijn, die vakantie. Wil je lekker thuis blijven? Zo vier je thuis lekker vakantie!

Schat, waar zijn de sleutels?

In de auto. Die auto die op slot is. Leuk, nu kan je weer een auto slotenmaker gaan bellen. Want een van je kinderen heeft het voor elkaar gekregen om de auto af te sluiten en de deur dicht te gooien, in die volgorde. Nu sta je daar, hopelijk (nog) niet in het buitenland, wachtend op de slotenmaker die je een helpende hand gaat geven. Nu lekker langs de weg wachten in die heerlijke brandende zon. We hopen dat dit een van de irritaties die iedereen wel herkend op vakantie is die je stiekem niet herkend, want dan heb je geluk gehad.

Gerelateerd nieuws  Op vakantie in zomer 2021

Je huisje is super vies

Zo, dan ben je eindelijk door de hel heen die vakantieverkeer heet en aangekomen op je vakantieparkje. Je parkeert de auto en haalt de sleutels op bij het iconische hutje naast de poort. Vervolgens zoek je naar waar in godsnaam nou jouw huisje staat, om er achter te komen dat de schoonmakers je hut niet schoongemaakt hebben. Nu kan je je spullen in de auto laten liggen en wachten tot ze iemand sturen om het schoon te maken, een goede start is dit weer. Maar, na al die irritaties die we herkennen, komt wel het mooiste deel: daadwerkelijk vakantie! Mocht je je nostalgisch voelen, hier zijn de zomervakanties van 2022.

Recent

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

14/09/2023

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

12/09/2023

Zonnepanelen. Doen of laten?

07/09/2023

3 unieke banen die jouw vaardigheden verbeteren

04/09/2023

Een website opstarten voor je bedrijf

23/08/2023

Meer in deze categorie

De mooiste plekken om te wandelen in Nederland

|
Hobby & Vrije tijd, Natuur

De leukste plekken in Amsterdam

|
Hobby & Vrije tijd

Wat te doen in de zomervakantie

|
Hobby & Vrije tijd

Help, ik heb verbouwen tips nodig!

|
Hobby & Vrije tijd, Wonen
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!