Stedentrip naar Den Haag

18/02/2022
|
202
terrassen Den Haag

Oh, oh, Den Haag! Den Haag wordt natuurlijk niet voor niets mooie stad achter de duinen genoemd. Wist je dat Den Haag de pérfecte stad is voor een leuke stedentrip? Er zijn talloze bezienswaardigheden en als je toe bent aan een pauze kun je heerlijk vertoeven op de terrassen in Den Haag.

Bezienswaardigheden

Bij een bezoekje aan Den Haag kun je het Binnenhof natuurlijk niet overslaan. Het Binnenhof wordt ook wel hét kloppend hart van onze democratie genoemd. Door de eeuwen heen vonden hier belangrijke gebeurtenissen plaats uit onze geschiedenis. Wanneer je met een rondleiding meegaat kun je ook de Ridderzaal bezoeken. Natuurlijk ga je niet alleen naar Den Haag voor een bezoekje aan het Binnenhof. In Den Haag vind je ook prachtige musea. In het Mauritshuis hangt onder andere het welbekende Meisje met de Parel van Johannes Vermeer, maar ook museum de Gevangenenpoort of het Kunstmuseum Den Haag zijn een bezoekje waard.

Terrassen Den Haag

Natuurlijk hoef je niet per se een museum te bezoeken of mee te gaan met een rondleiding door het Binnenhof om een Den Haag te ontdekken. Rondstruinen door de prachtige stadsparken of een wandeling maken in het Haagse Bos kan al een beleving op zich zijn. Dol op winkelen? Ook dan ben je in Den Haag aan het goede adres. Een bezoekje aan de Passage is dan zeker aan te bevelen. Hier kun je overdekt winkelen in een prachtige galerij met marmeren vloeren. Met al dat wandelen en winkelen kan een bezoekje aan de terrassen in Den Haag niet ontbreken. De terrassen in Den Haag liggen zowel midden in de stad als in het Westbroekpark. Voor een lekkere cocktail moet je even langs Bricks gaan. Wil je uitgebreid uiteten? Dan is Walter Bennedict aan de Denneweg dé place to be. De terrassen in Den Haag zijn van alle markten thuis.

Gerelateerd nieuws  De leukste pratende dieren films

Reizen

Het Centraal Station van Den Haag ligt op loopafstand van het centrum. De beste manier om naar Den Haag te komen is dan ook met de trein. Parkeren in Den Haag is niet makkelijk en heel duur. Mocht je toch met de auto willen komen, zorg er dan voor dat je een hotel boekt met parkeerplaats of parkeer je auto bij een Park & Ride. Vanaf hier kun je met het openbaar vervoer verder reizen.

Den Haag combineren

In Den Haag is genoeg te doen om jouw stedentrip te vullen. Wil je Den Haag toch combineren? Ga dan bijvoorbeeld een dagje naar Scheveningen. In Scheveningen kun je natuurlijk naar het strand, maar ook een bezoekje aan Sea Life is de moeite waard. Ben je met kinderen op stedentrip? Net buiten Den Haag ligt Duinrell. Met 40 attracties en het Tikibad, het grootste waterpark van de Benelux, is Duinrell hét dagje uit voor zowel grote als kleine kinderen.

terrassen Den Haag

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

De ultieme gids voor al je festival essentials

|
Hobby & Vrije tijd

4 Romantische plekken in Maastricht

|
Hobby & Vrije tijd

Bezienswaardigheden in Den Haag

|
Hobby & Vrije tijd

Alles wat je moet weten over de Opiumwet

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!