Accountancy kan ook heel avontuurlijk zijn

11/08/2021
|
182
accountant geleen

Bij je plaatselijke accountant in Geleen zul je niet gauw denken, dat hij of zij een heel avontuurlijk baantje heeft. Boekhouding staat namelijk echt bekend om spanning en sensatie. Maar in Hollywood is niets minder waar. Want ongeacht of jouw accountant in Geleen weinig meemaakt, er zijn talloze films met dit beroep in de hoofdrol. Geloof je het niet? Wij zetten de leukste, meest romantische, indrukwekkendste én spannendste ‘accountant’-films voor jou op een rijtje. Lees dus snel verder.

Le notti di Cabiria (1957)

In deze Italiaans-Franse dramafilm ontsnapt de goedgelovige prostituee Cabiria aan de verdrinkingsdood, na eerst te zijn bestolen door de man die ze eerst beschouwde als haar grote liefde. Desondanks blijft ze geloven in de ware liefde en na een nacht met de beroemde acteur Alberto Lazzari ontmoet ze de aardige maar verlegen accountant Oscar. Wederom wordt Cabiria smoorverliefd, maar Oscar vertrekt met al haar spaargeld. Na het overwegen van zelfmoord, vindt ze ’s ochtends vroeg weer de hoop terug in een lied van enkele jonge muzikanten.

The Accountant (2016)

Christian Wolff is een wiskundig genie en zijn hele leven al beter geweest met cijfers dan met mensen. Met zijn specialistische kennis werkt hij voor grote malafide organisaties in de wereld om hun cijfers te manipuleren. Op het moment dat de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën te dichtbij komt, neemt hij een legitieme baan aan als dekmantel. Het betreft de boekhouding controleren van een robotfirma, maar ook hier lijkt niet alles even legaal. Een hartslag verhogend avontuur tot gevolg, waar je accountant in Geleen alleen maar van kan dromen.

Gerelateerd nieuws  De geschiedenis van Cannabis 

Tortured (2008)

Jimmy Vaughn is een keiharde undercover FBI agent en is vastbesloten om binnen de zeer machtige misdaadorganisatie van de beruchte en mysterieuze Ziggy te infiltreren. Dit lukt hem op het moment dat Ziggy hem inhuurt om zijn accountant te laten bekennen dat hij Ziggy voor 10 miljoen dollar heeft opgelicht. Jimmy onderwerpt de accountant aan de vreselijkste martelingen, maar deze blijft ontkennen. Ondertussen neemt de druk vanuit Ziggy op Jimmy steeds meer toe. Jimmy zijn vader, de directeur van de FBI, wilt daarom dat zijn zoon zich terugtrekt uit deze missie.11

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

De ultieme gids voor al je festival essentials

|
Hobby & Vrije tijd

4 Romantische plekken in Maastricht

|
Hobby & Vrije tijd

Bezienswaardigheden in Den Haag

|
Hobby & Vrije tijd

Alles wat je moet weten over de Opiumwet

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!