Tips voor het organiseren van een huis feest

15/01/2022
|
220
6 persoons bubbelbad

Ben jij ook zo gek op huis feesten? Gezellig met je vrienden samen komen. Vooral de afgelopen jaren door de coronamaatregelen is het populair geworden om bij mensen thuis ‘op stap’ te gaan dan naar de discotheek zoals voorheen. In dit artikel gaan we je helpen met het organiseren van jouw huis feest, zodat er niks zal ontbreken!

Wat is het budget?

Bedenk van te voren hoeveel geld je uit wil geven aan het feest. Bedenk hoeveel mensen je uitnodigt en bedenk ook hoeveel een gemiddelde gast drinkt en wat zij zoal drinken. Je hoeft natuurlijk geen 6 persoons bubbelbad aan de gasten aan te bieden. Als je voor een low budget feest gaat zit je altijd wel goed met wat bier wijn en fris. Als je dit gaat aanbieden is het slim om dit al van te voren aan je gasten te vermelden zodat zij eventueel hun eigen fles sterke drank kunnen meenemen. Bij een groter budget kan je ook sterke drank in huis halen en eventueel hapjes. Houdt rekening met wat de gasten drinken zodat je niet met ongeopende flessen blijft zitten. Als je een heel groot budget hebt kan je de drank en eventueel het eten door een cateraar laten verzorgen, terwijl jij lekker dobbert in je 6 persoons bubbelbad.

Gerelateerd nieuws  Mozaiek gebruiken voor uw badkamer

6 persoons bubbelbad

Muziek bij je huis feest

Het is geen feest zonder muziek dus denk na over de muziek die jij wilt gaan draaien op je feestje. Je kunt natuurlijk altijd een paar goede speakers huren en een mooie playlist op spotify op zetten. Misschien ken je wel een DJ die op je feestje wilt draaien of een band.

De buren

Geef op tijd aan de buurt door dat jij dan een feest gaat organiseren. Het is ook altijd leuk om de buren uit te nodigen, zo leer je de mensen uit de buurt kennen en zullen ze minder snel klagen.

De inrichting

Denk na over de inrichting van je feestje. Waar ga je de drank aanbieden en gaan de mensen ook de tuin in of de woonkamer? Zijn er rokers dan is het verstandig om het buiten ook een beetje aantrekkelijk te maken. Als er gedanst wordt is het verstandig om de meubels aan de kant te zetten.

Recent

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Duurste keuken ter wereld

17/06/2024

Meer in deze categorie

Hoe kies je de perfecte smartphone?

|
Hobby & Vrije tijd

Zo organiseer je een themafeest

|
Hobby & Vrije tijd

De ultieme gids voor al je festival essentials

|
Hobby & Vrije tijd

4 Romantische plekken in Maastricht

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!