Tips voor het organiseren van een huis feest

15/01/2022
|
47
6 persoons bubbelbad

Ben jij ook zo gek op huis feesten? Gezellig met je vrienden samen komen. Vooral de afgelopen jaren door de coronamaatregelen is het populair geworden om bij mensen thuis ‘op stap’ te gaan dan naar de discotheek zoals voorheen. In dit artikel gaan we je helpen met het organiseren van jouw huis feest, zodat er niks zal ontbreken!

Wat is het budget?

Bedenk van te voren hoeveel geld je uit wil geven aan het feest. Bedenk hoeveel mensen je uitnodigt en bedenk ook hoeveel een gemiddelde gast drinkt en wat zij zoal drinken. Je hoeft natuurlijk geen 6 persoons bubbelbad aan de gasten aan te bieden. Als je voor een low budget feest gaat zit je altijd wel goed met wat bier wijn en fris. Als je dit gaat aanbieden is het slim om dit al van te voren aan je gasten te vermelden zodat zij eventueel hun eigen fles sterke drank kunnen meenemen. Bij een groter budget kan je ook sterke drank in huis halen en eventueel hapjes. Houdt rekening met wat de gasten drinken zodat je niet met ongeopende flessen blijft zitten. Als je een heel groot budget hebt kan je de drank en eventueel het eten door een cateraar laten verzorgen, terwijl jij lekker dobbert in je 6 persoons bubbelbad.

Gerelateerd nieuws  Voor het eerst op autovakantie, tips! 

6 persoons bubbelbad

Muziek bij je huis feest

Het is geen feest zonder muziek dus denk na over de muziek die jij wilt gaan draaien op je feestje. Je kunt natuurlijk altijd een paar goede speakers huren en een mooie playlist op spotify op zetten. Misschien ken je wel een DJ die op je feestje wilt draaien of een band.

De buren

Geef op tijd aan de buurt door dat jij dan een feest gaat organiseren. Het is ook altijd leuk om de buren uit te nodigen, zo leer je de mensen uit de buurt kennen en zullen ze minder snel klagen.

De inrichting

Denk na over de inrichting van je feestje. Waar ga je de drank aanbieden en gaan de mensen ook de tuin in of de woonkamer? Zijn er rokers dan is het verstandig om het buiten ook een beetje aantrekkelijk te maken. Als er gedanst wordt is het verstandig om de meubels aan de kant te zetten.

Recent

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

14/09/2023

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

12/09/2023

Zonnepanelen. Doen of laten?

07/09/2023

3 unieke banen die jouw vaardigheden verbeteren

04/09/2023

Een website opstarten voor je bedrijf

23/08/2023

Meer in deze categorie

3 irritaties die iedereen wel herkend op vakantie

|
Hobby & Vrije tijd

De mooiste plekken om te wandelen in Nederland

|
Hobby & Vrije tijd, Natuur

De leukste plekken in Amsterdam

|
Hobby & Vrije tijd

Wat te doen in de zomervakantie

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!