Select Page

Als je een promotie wilt dan zijn er meerdere manieren hoe je dit kunt doen. Uiteraard als je goed je best doet en je werk altijd goed uitvoert zul je vanzelf op een begeven moment een promotie krijgen. Echter door skills op te doen die relevant zijn voor je werk kun je dit natuurlijke proces versnellen. Een excel cursus gevorderden bijvoorbeeld kan ook erg handig zijn voor je workflow. Wil jij weten wat voor skills jij kan gebruiken? Lees dan verder

Excel cursus voor gevorderden

Als er veel met Excel wordt gewerkt op je werkplek, en de kans is groot, dan is een Excel cursus voor gevorderden wellicht iets voor jou. Excel is een programma dat vooral voor boekhouding wordt ingezet maar aangezien de veelvoudigheid van het programma kan het ook voor planning gebruikt worden. Door een cursus te volgen zal het werken binnen Excel veel makkelijker gaan maar het gebruik van formules zal je werk veel makkelijker maken.

Computer cursus

Waar je ook werkt, je zult met computers moeten werken. Daarom als je niet erg handig bent in het gebruik van een computer dan kan een computer cursus erg handig zijn. Dankzij een computer cursus kun je de basis handelingen van een computer leren en je werk effectiever kunnen uitvoeren

Time management

Een van de meest waardevolle skills om te hebben onafhankelijk wat voor werk je doet is time management. Door goed time management te hebben kun je er voor zorgen dat je je werk goed in plant en tijdig aan taken begint om ze af te hebben voor de deadline. Dit is erg belangrijk voor als je een zzp’er bent maar ook in teamverband. Als je iemand bent die vaak tegen deadlines aanloopt dan is time management een essentiële skill om te hebben.

People management

Poeple management is ook erg belangrijk. Vooral als je in een omgeving werkt waar je veel moet samenwerken. Door goed te leren hoe je met mensen in een professionele setting om gaat kun je er voor zorgen dat de werkzaamheden beter worden uitgevoerd. People management skills zijn ontzettend moeilijk te leren maar als je het eenmaal beheerst is de waarde onwijs groot.

Lees ook:  Zo maak je van je webshop een succes