Lichaamshaar verwijderen

06/09/2022
|
236

Voor het verwijderen van het lichaamshaar bestaat er een handig middel. Dat is namelijk het laten laseren van het lichaam.

Laseren

Laseren is een manier om de haartjes in je lichaam te verwijderen. De laser verwijdert niet alleen de haartjes, maar ook de haarzakjes. Hierdoor bestaat er voor de haren en haarzakjes geen mogelijkheid om terug te groeien. Wel is dit vaker na een aantal behandelingen. De eerste behandeling heeft vaker al een goede werking. Om toch het beste resultaat te behalen, wordt er vaker aangeraden om meerdere behandelingen te nemen.

Ondanks dat het laten verwijderen van lichaamshaar niet verkeerd klinkt, hangt er wel een flink prijskaartje aan. Het laten laseren van lichaamshaar, zit al snel op een paar honderd euro’s. het is wel goed om te weten dat niet elk oppervlak hetzelfde kost. Zo zijn de benen een veel groter oppervlak, dan wanneer mensen hun oksels laten laseren. Ook is niet voor elke behandeling een even lange tijd nodig. De gemiddelde behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten, maar zo zal de tijd voor het laseren van de oksels minder lang zijn dan die voor de benen.

Gerelateerd nieuws  Beste manieren om je make-up te verwijderen zonder huidirritatie

Het behandelingsproces

Het is belangrijk om te weten, dat er wel een aantal belangrijke verwachtingen zijn voordat de klant zich laat behandelen. Als eerst is er een intakegesprek tussen de klant en de behandelaar. Hierin wordt in een korte periode verteld, wat er precies gaat gebeuren en wat de klant kan verwachten. Een dag voor de behandeling is het belangrijk dat je het oppervlak kaal scheert. Korte haartjes zorgen namelijk ervoor dat de energie die vrijkomt uit de laser optimaal benut wordt. Daarnaast is het belangrijk om de huid met rust te laten, wanneer het oppervlak geschoren is. Als de voorbereiding gelukt is, is de behandeling aangebroken. De behandeling wordt vaker prikkend of pijnlijk aangevoeld. Als de behandeling gelukt is, kan de huid nog branderig aanvoelen. Het is dan belangrijk om de huid goed te koelen.

Resultaten

De eerste resultaten zijn al binnen 2 tot 3 weken zichtbaar. Het is pas mogelijk om na 6 tot 10 weken een tweede behandeling te laten uitvoeren.

Recent

Wanneer moet je een schoen repareren?

25/06/2024

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Meer in deze categorie

Tips voor werkende moeders in de marketingindustrie

|
Gezondheid

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

|
Gezondheid

Computerwerk nog mogelijk met een whiplash?

|
Gezondheid

Beste manieren om je make-up te verwijderen zonder huidirritatie

|
Gezondheid
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!