Nagelverzorging

manicure rotterdam

Breken jouw nagels ook snel af en worden ze maar niet langer? Dan verzorg jij je nagels waarschijnlijk niet optimaal. Je kan namelijk zelf je nagels sterk, lang en gezond maken en houden. Om dit te bereiken moet je ze wel op de juiste manier verzorgen. Nagels bijten en nagellakremover met aceton gebruiken zijn natuurlijk dingen die je niet moet doen. Maar wat moet je wel doen en hoe zorg je voor sterke, lange nagels? Lees het hier.

Maak gebruik van een vijl

Hoewel het als vrij normaal gezien wordt is het niet verstandig om je nagels te knippen. Knippen zorgt namelijk voor ernstige beschadiging aan je nagels en is de nummer een oorzaak van gespleten nagels. Kies in de plaats daarvan voor een vijl. Het vijlen zorgt ervoor dat de nagelplaten dicht gaan staan en voorkomt splijten. Vijl je nagels twee keer per week voor het beste resultaat.

Let op je nagels tijdens het schoonmaken

Niet alleen het water is slecht voor je nagels, ook schoonmaakmiddelen zijn niet goed voor je nagels. Probeer daarom tijdens het schoonmaken gebruik te maken van handschoenen. Zo voorkom je dat je nagels in contact komen met schoonmaakmiddel of water. Maak je liever zonder handschoenen schoon? Zorg er dan voor dat je je nagels direct afdroogt. Water alleen zorgt er al voor dat je nagels zacht worden en gaan scheuren.

Gerelateerd nieuws  Een animatie video maken met een algoritme

Verzorg je nagels goed

Naast vijlen en je nagels drooghouden is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Geef jezelf ongeveer één keer in de week een manicure behandeling. Zorg er dan ook voor dat je nagelriemen goed ingesmeerd zijn. Die vormen de basis voor lange nagels.

manicure rotterdam

Manicure Rotterdam

Niet alle benodigdheden thuis of wil je het liever door iemand anders laten doen? Ga dan naar een salon voor bijvoorbeeld een manicure in Rotterdam. In grotere steden als Rotterdam is het aanbod erg groot. Je kan zelf kiezen wat voor soort behandeling je wilt hebben en of je ook je nagels bijvoorbeeld wilt lakken. Wil je weten of een Manicure in Rotterdam de juiste keuze is voor jou? Ga dan opzoek naar ervaringen van ander klanten. Zo zorg je ervoor dat jouw nagels goed zullen groeien.

Meer blogs lezen? Lees dan ook netjes uitzien voor een sollicitatie.

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

|
Gezondheid

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

Zonnepanelen. Doen of laten?

|
Dienstverlening

De voordelen van sporten met groepslessen

|
Gezondheid
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!