Hoeveel online kansen laat jij liggen?

29/09/2022
|
178
CRS-consultans-3

Het internet is de kans, maar dan moet je hem wel pakken. Veel ondernemers zien nog geen fractie van alle kansen die er online zijn. Denk jij alles al te doen en haal jij al het maximale uit het internet? Dan is dit voor jou wellicht gesneden koek. Alleen voor de meeste ondernemers valt er altijd nog wel een slag te maken. Val jij onder die laatste categorie en weet je niet hoe je je website digitaal versterken kunt? Lees dan hier welke online kansen er allemaal zijn! 

Tip van CRS Consultans 

CRS Consultans zijn expert in sales. Laat dat nu net ook belangrijk zijn op het internet: sales. Wat je alleen vaak ziet, geven ze bij CRS Consultans aan, is dat de basis helemaal niet goed staat. Daarmee wordt nog niet eens bedoelt hoe een website er bijvoorbeeld technisch uitziet. Hier wordt mee bedoelt dat de online strategie er gewoon niet is of niet goed uit de verf komt. Het online sales gesprek steekt vaak niet goed in elkaar, aldus CRS Consultans. Dat kost je klanten. 

Online kansen 

Het is belangrijk dat je vanuit die online strategie de juiste kansen creëert. Alleen zo kom je tot het beste resultaat. Als de strategie helder is, dan is namelijk ook helder welke online media het beste kunnen worden ingezet. Mogelijke opties: 

Gerelateerd nieuws  Waarom verzamelen bedrijven data?

CRS-consultans-4

Adverteren op social media zoals: YouTube, Facebook, TikTok, Instagram, LinkedIn, Spotify,Pinterest en Twitter. 

  • Adverteren op Google. 
  • Linkbuilding toepassen. 
  • Bloggen. 
  • Webshop starten. 
  • Webinars geven. 
  • Nieuwsbrief inzetten. 
  • Podcast maken. 

Bedenk hierbij ook goed dat alleen zenden niet meer van deze tijd is. Mensen worden pas echt blij, als ze interactie hebben. Interactie is een mooie basis, om klant te krijgen. 

De uitvoering 

Mogelijkheden verkennen is 1 ding. Een goede uitvoering is de volgende zet. Je hoeft heus niet alles vanaf het begin goed te hebben. Allen is het wel belangrijk dat alles het op een gegeven moment goed doet en dat de uitvoering zeker een dikke 9 is. Anders haken mensen af. Er is veel concurrentie online, dus wees je daar bewust van en haal het beste uit je online communicatie. Heb  je bijvoorbeeld al eens een usability test gedaan voor je website? Hier kunnen namelijk ook al interessante dingen uit naar voren komen.

Recent

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Privacy in de tuin

25/03/2024

Een kraan vervangen?

20/03/2024

Je badkamer vernieuwen met een klein budget?

19/03/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!