Digitaal je website versterken

07/07/2021
|
1018
inforeview

Je website is strak in elkaar gezet en je bent klaar om online te gaan. Vervolgens slinger je dagelijks content online, maar er is een probleem: er komen nauwelijks leads binnen op je website. Je dacht goed zichtbaar te zijn en je durft jezelf zeker te laten zien. Je missie uitbundig delen via allerlei kanalen is vandaag de dag echter niet het enige wat je moet doen om bakken aan leads binnen te krijgen op je website. Wij gaan je echter vertellen hoe je dit wél voor elkaar gaat krijgen.

Waarom krijg ik nu geen klanten binnen?

Om een goede oplossing te vinden, moet je eerst helder hebben wat het probleem is. Qua design kan je website er nog wel strak uitzien. Maar als deze niet gericht is op het binnenhalen van klanten, dan zullen ze je website waarschijnlijk nooit vinden. Je kunt je website dan het beste vergelijken met een flyer: een leuk plaatje met een tekst. Maar vaak wordt een uitgedeelde flyer zo weer weggegooid. Dat is dan ook het geval met je website, hij wordt overgeslagen. Niet getreurd, we vertellen je wat je moet doen om ervoor te zorgen dat klanten je website willen vinden én lezen.

Gerelateerd nieuws  Een paar handige tips om uw bedrijf te laten groeien

Check je site

Vaak kan het ook zijn dat jij je website een pareltje vindt, maar dat bijvoorbeeld Google hier heel anders naar kijkt. Doe dan daarom vooral een site check-up bij Google. Zo verteld de zoekmachine je gelijk hoe fijn je website is om bekeken te worden en waar je wellicht nog verbeteringen kunt aanbrengen.

De betrouwbaarheid van je website

Een belangrijk deel van de vindbaarheid van je website is de betrouwbaarheid hiervan. De betrouwbaarheid vergroten, kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je met behulp van linkjes vanuit andere websites jouw betrouwbaarheid eenvoudig vergroten, plaats bijvoorbeeld blogs die terugverwijzen naar jouw website. Naast deze methode is het ook mogelijk om je website te laten reviewen op een andere website. Inforeview is zo’n website waar dit kan. Op Inforeview wordt jouw website door een ander beschreven én bekritiseerd. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat jij je website perfect hebt afgewerkt. Een mooie bijkomstigheid van Inforeview is dat deze site een hoge domein autoriteit heeft. Dit wil zeggen dat wanneer jouw website gelinkt wordt vanuit Inforeview, dat deze gelijk voor een hogere betrouwbaarheid zorgt.

Bekijk ook Een website opstarten voor je bedrijf

Recent

Wanneer moet je een schoen repareren?

25/06/2024

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Meer in deze categorie

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

|
Webshop

Waarom de meeste webshops geen succes zijn 

|
Webshop

Is affiliate marketing het proberen waard?

|
Webshop

Een website opstarten voor je bedrijf

|
Algemeen, Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!