De voordelen van buiten vergaderen

22/02/2021
|
205
Buiten vergaderen

Vergaderen wordt veelal gezien als een saaie verplichting. Echter is het juist heel zinvol om af en toe even met iedereen bij elkaar te komen om belangrijke zaken te bespreken. Dit gebeurt vaak in de vorm van een presentatie, brainstormsessie, training of bespreking. Wie denkt dat een vergadering altijd in een afgesloten ruimte met een grote tafel moet plaatsvinden heeft geen gelijk. Waarom zou je niet lekker in de buitenlucht kunnen vergaderen? In deze blog worden de voordelen benoemd.

Buiten vergaderen verhoogt de creativiteit

De natuur heeft een creatieve en rustige invloed op de hersenen. Met buiten vergaderen zul je merken dat je veel meer rust in je hoofd ervaart en dit zorgt voor meer creatieve ideeën! Daarnaast is het leuk als je voor en na de vergadering even rustig kan wandelen. Zo neem je een momentje voor jezelf om alle informatie op te slaan en kun je daarna weer met frisse energie verder met andere activiteiten.

Gerelateerd nieuws  Waarom je eigen bedrijf hebben nauwkeurigheid vereist

Niet storen

Als je ervoor kiest om buiten te vergaderen zul je merken dat je een stuk minder wordt gestoord. Zo krijg je bijvoorbeeld geen meldingen van belangrijke e-mails en word je niet gestoord door andere collega’s. Wellicht is het verstandig om tijdens de vergadering alle telefoons van de aanwezigen uit te zetten. Zo kunnen jullie echt onverstoord vergaderen.

Nieuwe energie

Het kan voor je creativiteit heel goed zijn om af en toe uit de vertrouwde werkomgeving te stappen. Als je iedere dag opnieuw lange uren in hetzelfde kantoor maakt, werkt dit niet bepaald motiverend. Door buiten te vergaderen wordt de sleur doorbroken en kun je er samen met je collega’s even op uit. Daarnaast is de buitenlucht heel goed voor de algehele gezondheid. Buiten vergaderen zal voelen als een uitstapje, maar wel een heel productief uitstapje. Je zult merken dat je hier nieuwe energie en nieuwe ideeën van krijgt.

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!