De voordelen van buiten vergaderen

22/02/2021
|
112
Buiten vergaderen

Vergaderen wordt veelal gezien als een saaie verplichting. Echter is het juist heel zinvol om af en toe even met iedereen bij elkaar te komen om belangrijke zaken te bespreken. Dit gebeurt vaak in de vorm van een presentatie, brainstormsessie, training of bespreking. Wie denkt dat een vergadering altijd in een afgesloten ruimte met een grote tafel moet plaatsvinden heeft geen gelijk. Waarom zou je niet lekker in de buitenlucht kunnen vergaderen? In deze blog worden de voordelen benoemd.

Buiten vergaderen verhoogt de creativiteit

De natuur heeft een creatieve en rustige invloed op de hersenen. Met buiten vergaderen zul je merken dat je veel meer rust in je hoofd ervaart en dit zorgt voor meer creatieve ideeën! Daarnaast is het leuk als je voor en na de vergadering even rustig kan wandelen. Zo neem je een momentje voor jezelf om alle informatie op te slaan en kun je daarna weer met frisse energie verder met andere activiteiten.

Gerelateerd nieuws  Tips voor een opvallende etalage

Niet storen

Als je ervoor kiest om buiten te vergaderen zul je merken dat je een stuk minder wordt gestoord. Zo krijg je bijvoorbeeld geen meldingen van belangrijke e-mails en word je niet gestoord door andere collega’s. Wellicht is het verstandig om tijdens de vergadering alle telefoons van de aanwezigen uit te zetten. Zo kunnen jullie echt onverstoord vergaderen.

Nieuwe energie

Het kan voor je creativiteit heel goed zijn om af en toe uit de vertrouwde werkomgeving te stappen. Als je iedere dag opnieuw lange uren in hetzelfde kantoor maakt, werkt dit niet bepaald motiverend. Door buiten te vergaderen wordt de sleur doorbroken en kun je er samen met je collega’s even op uit. Daarnaast is de buitenlucht heel goed voor de algehele gezondheid. Buiten vergaderen zal voelen als een uitstapje, maar wel een heel productief uitstapje. Je zult merken dat je hier nieuwe energie en nieuwe ideeën van krijgt.

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Energie-efficiëntie bij bedrijven

|
Bedrijf

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

|
Bedrijf

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!