Select Page

Niet alleen tijdens de zomer, maar ook tijdens de winter is het wel fijn om gezellig thuis op je terras te kunnen zitten. Het probleem bij de meeste is, dat ze niet weten hoe ze een terras moeten inrichten waardoor je er zowel in de zomer als in de winter er gezellig kan zitten. Buiten op terras zitten is altijd leuker en gezelliger dan binnen vooral tijdens de zomermaanden. Hier lees je meer over hoe je jouw terras gezellig kan maken.

Belichting

De eerste stap om een sfeer in te zetten in jouw terras is door iets aan de belichting te doen. Felle lichten is een no-go en zorgt niet voor een gezellige sfeer, kies in de plaats daarvan voor sfeervolle lichtjes die je bijvoorbeeld kan ophangen. Er bestaan verschillende leuke lichtslingers of lampionnen die je zou kunnen plaatsen in jouw terras, dit zorgt ook voor een gezellige en aparte sfeer.

Planten

Plaats planten in lege hoekjes, met planten kun je nooit mis zitten. Groen zorgt altijd voor een leuke sfeer en ook voor een goede luchtvochtigheid en betere zuurstof.

Meubels

Het meest belangrijkste aan je terras zijn de meubels in dit geval vooral de zitmeubels. Loungemeubels zijn altijd het leukst om te plaatsen in je terras. Je kan zelf het model van de lounge meubels kiezen, of je nu een hoekbank wilt of een aparte lounge set, hangt af van de grootte van jouw terras en wat jij het leukst vindt. Loungemeubels heb je ook in verschillende materialen, wil je het echt cosy hebben dan kun je kiezen voor houten loungemeubels.

Na het kiezen van je bank kun je de zoektocht naar een ideale tafel beginnen. De loungemeubels hebben vaak ook gepaste loungetafels die je erbij kan kiezen of apart kan kopen.

Airco

Om optimaal te genieten op je terras tijdens de zomer én winter kun je een airco met koelende en verwarmende functie aankopen. Je kan tijdens de zomer dan afkoelen wanneer het te warm wordt en tijdens de wintermaanden gezellig buiten blijven zitten met je verwarmende airco.