In vier stappen het hele bedrijf verhuizen

09/03/2021
|
199
Verhuisbedrijf Alkmaar

Is uw bedrijfspand te klein en zoekt u een nieuw kantoor? Dat is mogelijk. Er zijn echter veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer een bedrijf verhuist. Wilt u er zeker van zijn dat uw zakelijke migratie niet te veel problemen zal hebben? Volg dan onderstaand stappenplan.

 

Stap 1: Zoek een geschikte bedrijfsruimte

Het behoeft geen betoog dat het eerste wat u moet doen, het vinden van een nieuwe vestiging is. Hierbij moeten veel verschillende factoren in overweging worden genomen. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de nieuwe ruimte, parkeermogelijkheden, of er vergaderruimtes en kantines zijn en de kosten. Bepaal vooraf het budget, check de huurprijs en de minimale huurperiode. Ook kijk je wat de servicekosten zijn en of er een opzegtermijn is.

Stap 2: Bedenk een nieuwe bedrijfsinrichting

Haal je alles weg uit het oude gebouw? Of heb je toch iets nieuws nodig? Koop dan vooraf. Op deze manier kunnen deze items ook op de dag van de verhuizing worden verplaatst. Ook is het handig om op basis van de nieuwe bedrijfsruimte een verhuisplan te maken. Bepaal bijvoorbeeld wanneer je moet inpakken. Een goed plan kan er immers voor zorgen dat de verhuizing zonder stress verloopt.

Gerelateerd nieuws  Zo maak je recruitment succesvol 

Stap 3: Bedrijfsverhuizing met hulp van verhuisbedrijf Alkmaar

Daarna gaat de verhuizing ook daadwerkelijk plaatsvinden. Voor deze verhuizing kunt u offertes van verschillende verhuisbedrijven vergelijken. Zo kan een verhuisbedrijf in Alkmaar u helpen bij het verhuizen van kantoormeubilair naar een nieuwe vestiging. Het is slim om elke afdeling apart te verhuizen zodat u overzicht heeft en niet elke medewerker de hele dag of zelfs langer stoort, geef dit aan bij verhuisbedrijf Alkmaar zodat alles direct naar de juiste ruimte verhuisd wordt. Als de verhuizing is afgerond, beëindigt u uiteraard de huur van het oude pand.

Stap 4: Behandel de juridische aspecten

De laatste stap is het aanpakken van bepaalde juridische kwesties. Zo kunt u nieuwe huurcontracten bekijken en bedrijfsgegevens aanpassen in de Kamer van Koophandel. Daarnaast moet u dit melden bij de belastingdienst. Regel ten slotte een adres wijziging. Denk aan de klant, uw website, bank en mogelijke leveranciers.

Recent

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Duurste keuken ter wereld

17/06/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!