Dagje uit in Leiden

03/02/2022
|
111
rijschool leiden

Leiden staat onder andere bekend om de oude binnenstad. Er zijn prachtige grachten, monumentale gebouwen en hofjes. Daarnaast wordt leiden ook weleens de Sleutelstad genoemd. Verder is Leiden met haar rijke geschiedenis een ideale plek voor cultuur- en historieliefhebbers. Dus als je een dagje uit in leiden gaat doen, zul jij je zeker niet vervelen.

Wat is er te doen in Leiden?

In Leiden is van alles te doen. Daarom zullen we het in een aantal categorieën indelen.

Shoppen in Leiden

In de mooie binnenstad van Leiden, vind je een complete mix aan winkels. Van de grote bekende winkelketens tot de kleine boetiekjes. Influencers Janne, Lizet en Yannick nemen je mee door Leiden met een shoproute. Dit is een leuke manier om Leiden te beleven door de ogen van een Leidenaar.

Als je liever zelf je eigen route trekt en op ontdekking uit gaat, dan zijn hier een paar plaatsen die jij absoluut niet mag overslaan! Op de Aal markt zit je altijd wel goed als je wilt shoppen. Ook de Kopermolen en Luifelbaan zijn leuke winkelcentrums in Leiden.

rijschool leiden

Leiden verkennen

Vanwege de leuke grachten in Leiden is het leuk om over deze interessante stad met rijke geschiedenis te leren door een rondvaart te nemen door de grachten in Leiden. Hierdoor kan je veel leren over deze interessante en mooie, oude stad.

Gerelateerd nieuws  De leukste pratende dieren films

Ontspannen in Leiden

Als je voor de ultieme ontspanning Leiden bezoekt, dan kun je het beste naar Wellness Leiden gaan. In dit luxe beauty en Wellness resort gevestigd op de 11e etage van het Level gebouw, brengt het jou de ultieme ontspanning.

Leer geschiedenis in Leiden

Als je geïnteresseerd bent in het leren van geschiedenis, dan zit je in Leiden goed! Hier is namelijk het Rijksmuseum van Oudheden. In dit museum kun je van alles leren over de beschavingen in het oude Egypte, het Verre Oosten en de Griekse en Romeinse wereld, maar ook het vroege Nederland.

Rijschool Leiden

Een andere manier om Leiden te verkennen, is door rijles te nemen bij een rijschool in Leiden. Als je in de omgeving woont natuurlijk. Op deze manier kan je ook leerzaam de stad Leiden verkennen. Daarnaast leer je ook nog eens door een drukke stad te rijden, wat zeker van pas komt als jij zelf de weg op mag gaan!

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

De ultieme sport motivatie

|
Algemeen, Hobby & Vrije tijd

3 irritaties die iedereen wel herkend op vakantie

|
Hobby & Vrije tijd

De mooiste plekken om te wandelen in Nederland

|
Hobby & Vrije tijd, Natuur

De leukste plekken in Amsterdam

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!