Luxe interieur met klein budget

04/06/2021
|
183
bankhoes

Ben je helemaal uitgekeken op je oude interieur en ben je toe aan iets compleet nieuws, maar heb je daar momenteel gewoon het geld niet voor? Niet getreurd, en zijn eindeloos veel mogelijkheden om voor weinig geld jouw interieur om te toveren. Vermaak jezelf om deze tijden van corona goed door te komen door je hele interieur om te gooien! Een luxe uitstraling hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Ga voor groot

Elke ruimte in huis moet een groot focuspunt hebben, iets waar het oog direct naar getrokken wordt. Vaak wordt dit verward met statementpieces, deze zijn prachtig om naar te kijken, maar zijn vaak niet groot van stuk waardoor ze niet opvallen. Je kijkt bijvoorbeeld sneller naar een gigantisch schilderij dan naar een kunstzinnige fruitschaal. Ga naar de winkel of zoek online naar een groot schilderij dat je aanspreekt en dat hoeft helemaal geen duur schilderij te zijn! Ikea heeft bijvoorbeeld al een gigantisch assortiment grote schilderijen. Ben je creatief? Dan zou je ook de handen uit de mouwen kunnen steken en zelf een doek schilderen. Als het maar groot is!

Gerelateerd nieuws  Wat houdt taxatie in?

Combineren en mixen

Je hoeft niet bang te zijn meubilair uit verschillende decennia te combineren met elkaar. Niet alles in een ruimte moet gloednieuw of extreem vintage zijn. Het is de combinatie die vaak zorgt voor een luxueuze uitstraling. Door heb bij dezelfde kleur te houden blijft het toch een geheel. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken met een vintage koffiezetapparaat op het aanrecht.

Velvet bankhoes

Een stofje dat de laatste jaren steeds meer terug komt is velvet. Het hebben van een bank gemaakt van velvet is daarom een prachtige toevoeging aan elk interieur. Natuurlijk heeft niet iedereen het geld om meteen een nieuwe bank te kopen bij elke trend die voorbij komt. Toch kun je ook met een budget meegaan met deze trend door het kopen van een velvet bankhoes! Een bankhoes kost veel minder dan een gloednieuwe bank en is makkelijk te vervangen als je het weer zat bent.

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

De ultieme gids voor al je festival essentials

|
Hobby & Vrije tijd

4 Romantische plekken in Maastricht

|
Hobby & Vrije tijd

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

|
Wonen

Wonen in Limburg, zou je dat wel doen?

|
Wonen
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!