Bubbeltjes plastic: voor het veilig verzenden van je items

23/03/2021
|
258
bubbeltjes plastic

Wie kent het niet: bubbelplastic! Iedereen heeft het wel eens gebruikt. Of het nou met verhuizen is om je spullen in te verpakken, of om iets mee te verzenden dat kwetsbaar is. Bubbel plastic biedt altijd de uitkomst! Deze doorzichtige folie zit vol met luchtbubbels die er voor zorgen dat je items veilig verpakt zijn en tegen een stootje kunnen.

Hoe gebruik je bubbeltjes plastic

De bekendste manier van gebruiken is natuurlijk de bubbeltjes plastic in veel lagen om je kwetsbare item heen te wikkelen. Het is heel simpel: je koopt een rol bubbeltjesplastic, je knipt een stuk dat ongeveer vier keer groter is dan je item af, en je draait het een paar keer om je item heen. Het beste is als je je item niet meer kunt zien door de folie heen. Zorg er ook goed voor dat de zijkanten en eventuele scherpe randen goed verpakt zitten. Eventueel draai je hier nog een extra stuk folie om heen. Heb je je item volledig ingepakt en is het niet meer zichtbaar? Dan zit het waarschijnlijk goed ingepakt. Zou je het op een harde ondergrond durven te laten vallen? Zo ja, dan zit je wel goed!

Gerelateerd nieuws  Veelgebruikte WordPress plug-ins

Ook handig met verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Dan adviseren we je om een rol bubbeltjesplastic aan te schaffen. Een hele rol heb je wel nodig, dus doe vooral niet te zuinig. Zoek een stevige doos om je kwetsbare items in te kunnen vervoeren. Je kunt speciale verhuisdozen kopen, maar je kunt ook eens in de supermarkt kijken. Vooral bananendozen zijn populaire dozen bij verhuizingen. Wikkel je items in bubbeltjes plastic en leg ze in de stevige doos. Zorg dat ze zo min mogelijk kunnen verschuiven en je kunt veilig verhuizen.

Alle voordelen op een rij

Of je nu gaat verhuizen of iets wilt versturen: bubbeltjes plastic kent alleen maar voordelen. De folie lijkt misschien niet zo stevig, maar niets is minder waard. Met name als je het een paar keer om je item heen wikkelt dan kan er niets meer gebeuren. Een ander voordeel is dat je het vaker dan één keer kunt gebruiken. Dus bewaar de gebruikte bubbelplastic voor een volgende keer. Het zal net zo goed werken als de eerste keer. En als laatste voordeel: het laten knappen van de luchtbubbels! Want geef nou toe, dat is misschien wel het leukste van bubbeltjes plastic!

bubbeltjes plastic

Recent

Wanneer moet je een schoen repareren?

25/06/2024

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Meer in deze categorie

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

|
Webshop

Waarom de meeste webshops geen succes zijn 

|
Webshop

Is affiliate marketing het proberen waard?

|
Webshop

Een website opstarten voor je bedrijf

|
Algemeen, Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!