Belangrijke software voor ondernemers

19/10/2022
|
196
office 2019 kopen

Als je ondernemer bent in 2022 dan heb je meer keuze dan ooit als het gaat om handige software. Door de pandemie zijn er ontzettend veel software en handige tools ontwikkeld. Er is echter ook heel veel onzinnige en slecht werkende software uitgebracht. In deze blog gaan we kijken naar een aantal essentiële en belangrijke software voor ondernemers. Er zijn echter nog veel meer geweldige mogelijkheden ontwikkeld tegenwoordig, veel zijn echter sterk afhankelijk van de sector waarin je deze software kunt gebruiken.

Office 2019

Office 2019 is niet de nieuwste versie van Microsoft office, toch raden we aan om office 2019 te kopen. Het voordeel aan office 2019 tegenover andere versies, zoals 365 of 2021 is, dat je office 2019 maar één keer hoeft te kopen. Je hebt dus geen maandelijkse abonnement kosten! Een ander voordeel aan office 2019 kopen is dat deze office ook uitermate geschikt is voor persoonlijk gebruik.

Dropbox

Dropbox is nog een ontzettend handige tool waarmee je bestanden gemakkelijk en snel kunt delen met iedereen van het werk (of wie je instelt om het te zien). Een ander voordeel aan Dropbox is dat er geen bestanden meer verloren kunnen gaan, alles wat op Dropbox staat, is opgeslagen in de Cloud en niet op een computer.

Gerelateerd nieuws  De beste en slechtst betaalde stages

office 2019 kopen

ClickUp

Een andere tool dat onmisbaar is, is ClickUp. ClickUp is een programma waar je taken in kunt maken, deze taken kun je aanwijzen aan de juiste personen. Hier kan op gereageerd worden, de tijd kan bijgehouden worden en deadlines kunnen ingesteld worden. Door ClickUp heeft iedereen een goed overzicht over welke taken zij hebben, wanneer deze af moeten zijn etc.

Slack

Ben je het zat om altijd te moeten mailen of video bellen? Dankzij Slack kan iedereen van het werk gemakkelijk met elkaar communiceren. Het is een soort chat programma, maar dan voor iedereen van het werk.

Andere functies van Slack zijn:

  • Videobellen
  • Bestanden doorsturen
  • Groep chat

Naast deze handige software zijn er nog veel andere software, welke software handig is voor jouw bedrijf is uiteraard sterk afhankelijk van wat het bedrijf doet. Een accountant heeft immers andere software nodig dan een marketing bureau. Vond je dit artikel nu interessant? Lees dan verder over handige plug-ins voor WordPress!

Recent

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Privacy in de tuin

25/03/2024

Een kraan vervangen?

20/03/2024

Je badkamer vernieuwen met een klein budget?

19/03/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!