Activiteiten om te doen op je vrije dag in Rotterdam

11/09/2021
|
185
manicure Rotterdam

Na een hele week werken is een vrije dag altijd heel fijn om te hebben. Meestal moeten er dan nog wel andere dingen gebeuren waar je doordeweeks geen tijd voor hebt, waardoor je je vrije dag toch weer bezig bent met allerlei taken. Plan dus af en toe een dagje weg voor jezelf waarin je allemaal dingen doet waar je echt blij van wordt of goed van uitrust. Rotterdam is een leuke stad waar je veel verschillende dingen kunt doen op je vrije dag. Lees dit artikel om inspiratie op te doen. 

 Manicure in Rotterdam 

Een manicure in Rotterdam kan super rustgevend zijn en het is de ultieme zelfzorg. Bij een manicure in Rotterdam kun je kiezen uit verschillende opties zoals gellac of acryl dit varieert ook in tijd die je nodig hebt. Trek ongeveer een uur uit voor je manicure in Rotterdam. Van de nieuwe set heb je ongeveer 3 weken plezier. Plan je afspraak in de ochtend zodat je de rest van de dag nog open hebt staan voor de rest van de activiteiten.  

Lunchen 

Na je manicure in Rotterdam kun je ook ergens gaan lunchen. Rotterdam heeft veel gezellige en hippe lunch tentjes waar je terecht kan voor een lekkere lunch. Pak eens uit en verwen jezelf met een broodje of warme lunch waardoor je de rest van de middag er weer tegenaan kan.  

Gerelateerd nieuws  Zo ga je goed voorbereid met de auto op vakantie!

Een yoga klas 

Yoga kan je helpen om te ontspannen en je stress los te laten. Het is ook super goed voor je flexibiliteit en het verbeteren van je lichaamshouding. Als je een kantoorbaan hebt en de hele dag op een computer werkt, betrap je jezelf er vast wel eens op dat je houding niet helemaal is zoals het zou moeten zijn. Dit kan zorgen voor nare knopen in je schouders en rug. Yoga kan je hiermee helpen. Er zijn verschillende yogastudio’s in Rotterdam waar je een les kan nemen in de middag. 

Stadstour 

Ben je nog niet zo bekend in Rotterdam? Dan is het ook leuk om de stad eens beter te verkennen. Je kan beginnen bij de kubuswoningen en de markthal. In de kubuswoningen kun je ook een kijkje nemen hoe het er vanbinnen uitziet. Vanuit hier kun je lopen richting de koopgoot waar je leuke winkels hebt die je misschien in je eigen stad niet kan vinden. Als je doorloopt kom je op de lijnbaan terecht waar je nog verder kan shoppen of je kan links afslaan en richting de Erasmusbrug lopen. Je kan langs de Maas gaan zitten en nog wat te drinken nemen voordat je weer teruggaat richting huis.  

Ben je nou nog op zoek naar andere activiteiten? Bekijk dan zeker onze blog voor inspiratie over activiteiten in de zomervakantie!

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

De ultieme gids voor al je festival essentials

|
Hobby & Vrije tijd

4 Romantische plekken in Maastricht

|
Hobby & Vrije tijd

Bezienswaardigheden in Den Haag

|
Hobby & Vrije tijd

Alles wat je moet weten over de Opiumwet

|
Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!