5 kenmerken van een betrouwbare webdesigner

06/05/2022
|
133
webdesign Zoetermeer

Webdesign: iedereen lijkt tegenwoordig wel overweg te kunnen met computers en designprogramma’s. Toch zijn er een paar manieren waarop je iemand die verstand heeft van webdesign in Zoetermeer kunt onderscheiden van iemand die er nauwelijks kaas van heeft gegeten.

1.Het portfolio

Show, don’t tell. Je kunt eigenlijk pas beoordelen of iemand een goede webdesigner is, als je ook daadwerkelijk iets van zijn werk gezien hebt. In de meeste gevallen hebben webdesigners wel een paar voorbeelden klaar om te laten zien wanneer je bij hen aanklopt. Heb je contact met een designer die alleen zegt dat hij fantastische websites kan maken, maar geen portfolio heeft? Denk nog maar eens goed na of je met hem in zee wilt gaan.

2. Een duidelijk cv

Je kunt ook iemands cv checken voordat je je opdracht voor webdesign in Zoetermeer uit handen geeft. Kijk welke studies iemand gevolgd heeft en bij welke bedrijven hij heeft gewerkt. Sommige designers hebben zichzelf ontwikkeld tot professioneel webdesigner zonder een gerichte studie. In dat geval kun je op de websites kijken voor welke bedrijven de designer opdrachten heeft gemaakt.

3. Duidelijke werkwijze

Degene die je de opdracht voor webdesign in Zoetermeer hebt gegeven, moet jou natuurlijk het gevoel kunnen geven dat het project in veilige handen is. Kijk daarom of hij een duidelijk werkplan maakt met deadlines. Natuurlijk is het ook belangrijk dat diegene zich daaraan houdt en goed communiceert over de eventuele problemen waar hij tegenaan loopt.

Gerelateerd nieuws  Veilig verzenden met een bubbelenvelop

4. Reviews

De beste manier om te weten of je de juiste persoon hebt gevonden voor de opdracht, is door te kijken wat andere klanten van zijn werk vinden. Vraag dus gerust in je netwerk of iemand een goede webdesigner kent. Wanneer ze een naam noemen en overlopen van enthousiasme, weet je bijna zeker dat het goed zit.

Online marketing is ook belangrijk voor jouw organisatie. Deze kun je uitbesteden maar ook zelf verbeteren.

5. Zelf aannemen

In veel gevallen besten bedrijven hun webdesign in Zoetermeer uit aan externe bedrijven. In dat geval weet je wel dat je een bedrijf inhuurt met expertise, maar heb je natuurlijk minder goed zicht op de werkzaamheden. Mocht je hier niet zoveel vertrouwen in hebben, is het ook een optie om iemand in vaste dienst te nemen die dit voor je doet. Wat ook een optie is, is dat je wanneer je tevreden bent, besluit om het betreffende bedrijf in te huren voor een langere periode. Never change a winning team, toch?

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

Zonnepanelen. Doen of laten?

|
Dienstverlening

Nadelen van online reviews

|
Algemeen, Bedrijf

Webhosting, hoe belangrijk is dit voor je website?

|
Bedrijf, Dienstverlening
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!