Wat te doen bij pech op de weg

22/05/2021
|
180
auto huren Sittard

Als je nog nooit eerder te maken hebt gehad met pech aan je auto onderweg, kan het voorkomen dat je ineens onder veel druk komt te staan wanneer dit wel gebeurt. Wat moet je doen in dit soort situaties en bij wie moet je terecht? Met deze tips weet je altijd wat je te doen staat, mocht je getroffen worden door een ongeval op de weg.

De eerste stappen

Op het eerste moment dat je denkt dat dat ratelende geluid vanuit de motorkap of dat knipperende rode lichtje in het dashboard misschien wel ernstig kan zijn, is het verstandig om je auto zo snel mogelijk ergens stil te zetten. Hoewel de beste oplossing is om bij een parkeerplaats of een tankstation te stoppen, is dit niet altijd mogelijk. Als er geen ideale stopplek in zicht is, dan zal je moeten stoppen aan de zijkant van de weg. Zet eerst je alarmlichten aan, zodat anderen kunnen zien dat je wilt stoppen. Parkeer de auto nu zo dicht mogelijk bij de rechtervangrail en zorg dat de voorwielen richting de vangrail toe gedraaid staan. Het is nu het moment om rechts uit de auto te stappen en om achter de vangrail voor hulp te bellen.

Gerelateerd nieuws  Expat en game-marketing: Innovatieve strategieën voor dynamische markten

Hulp bellen

Als er acuut gevaar dreigt, zoals rook onder de motorkap, bel dan eerst 112. Bel anders de ANWB-wegenwacht. Het nummer hiervan staat soms aangegeven in de auto. Stel je zou een auto huren in Sittard bij Adrem Autoverhuur, dan zal je de informatie kunnen vinden in je huurauto. Als je een hulpverlener hebt gebeld, dan zullen ze je waarschijnlijk vragen om wat informatie, zoals waar je je bevindt en aan welke kant van de snelweg. Deze informatie kan je vinden op het dichtstbijzijnde hectometerpaaltje.

De beste remedie tegen pech onderweg is natuurlijk een goed onderhouden auto. Zorg dus dat je je auto altijd goed onderhoudt en dat je een auto huurt bij een erkende autoverhuurder. Wil je een auto huren in Sittard? Dan is het beste om te huren bij Adrem Autoverhuur. Zij beloven altijd auto’s in uitstekende conditie, zodat je niet met pech langs de weg komt te staan.

auto huren Sittard

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!