Op vakantie dicht bij huis

12/09/2021
|
107
luxe vakantiehuis Ardennen

Sinds maart 2020 is het erg lastig om een (verre) vakantie te plannen vanwege corona. Je moet met van alles rekening houden zoals testen, vaccineren en of het land van bestemming wel toeristen toelaat. Hierdoor is het nogal een opgave om iets te plannen omdat je niet zeker kan weten of het doorgaat of niet. Daardoor is een vakantie dichtbij huis waar je met de auto heen kan misschien wel de oplossing voor jou. Ook al ben je normaal de luxe gewend van een eiland zoals Ibiza of Santorini, dan wil dat niet zeggen dat een luxe vakantiehuis in de Ardennen geen fantastische oplossing is.  

Zomervakantie 

Een luxe vakantiehuis in de Ardennen is de perfecte oplossing als je toch nog weg wil maar niet al te ver wilt rijden zoals bijvoorbeeld naar Zuid-Frankrijk. Ook is het handig dat ze in België Nederlands spreken zodat je niet iedere ochtend moeite hebt met zinnen maken in een vreemde taal terwijl je gewoon 4 croissantjes wil meenemen. Dichtbij op vakantie gaan is daarom een handige oplossing, waarmee je niet al te veel rekening hoeft te houden. Misschien is het ook wel leuk om met een aantal vrienden of familie mee te nemen. In België is een van de coronamaatregelen namelijk dat je je moet houden aan je bubbel. In deze bubbel is een bepaald aantal mensen toegestaan waarmee je kan omgaan. Je moet dan vooraf testen om met z’n allen zo’n bubbel te vormen. Eenmaal in de bubbel kun je naar restaurants gaan en andere activiteiten ondernemen.  

Gerelateerd nieuws  Een aantal redenen waarom yoga super goed voor je is!

Een luxe vakantiehuis in de Ardennen 

Om toch een beetje luxe te ervaren op vakantie is een luxe vakantiehuis in de Ardennen de perfecte oplossing. Hier heb je verschillende opties voor; bijvoorbeeld een authentieke chalet of een modern en luxueus vakantiehuis. Er zijn verschillende soorten huizen die naar iedereen zijn of haar wens te bepalen zijn. Zo zit er bij verschillende accommodaties ook een sauna of jacuzzi bij, waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag vol activiteiten. In de Ardennen kun je activiteiten doen zoals kajakken, hiken, kanoën of een lange boswandeling maken.

luxe vakantiehuis Ardennen

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

|
Algemeen, Natuur

De ultieme sport motivatie

|
Algemeen, Hobby & Vrije tijd

3 irritaties die iedereen wel herkend op vakantie

|
Hobby & Vrije tijd

De mooiste plekken om te wandelen in Nederland

|
Hobby & Vrije tijd, Natuur
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!