Leuke ideeën voor een mannen vrijgezellenfeest

20/09/2022
|
168
Vrijgezellenfeest

De knoop is doorgehakt, jij of een vriend van je gaat trouwen! Naast dat dit op zichzelf al heel spannend is, staat er ook een aangrijpend vrijgezellenfeest te wachten! Als je een van de personen bent die dat vrijgezellenfeest moet organiseren dan ga je al gauw keuzestress krijgen over wat je moet gaan doen met die hele groep. Advies of tips nodig? Lees deze blog dan verder!

Airsoften

Airsoften is een sport die vergeleken kan worden met paintball maar dan zonder verf! Hierbij wordt met plastic of rubberen kogels geschoten die hard aan kunnen komen. De meeste Airsoft banen hebben speciale pakketten voor vrijgezellenfeestjes, hiermee wordt de bruidegom to be in het middelpunt van de belangstelling gezet! Als je er een leuk detail bij wilt voegen dan laat je de bruidegom in een leuk pak opdraven.

Goed eten en naar een brouwerij

Als je naar een brouwerij wilt gaan met de mannen dan is het van essentieel belang dat er een goede bodem gelegd wordt. Laat er nou geen betere bodem zijn dan een goed stuk vlees! Wij raden dus aan dat je, voor je naar een brouwerij gaat, een steak restaurant bezoekt. Dan rest alleen nog de vraag: naar welke brouwerij gaan jullie? Er is een grote kans dat dit uitstapje eindigt met een aanzienlijke kater. Gelukkig is dit op te lossen met een kop verse koffie in de ochtend.

Gerelateerd nieuws  Nipponia Pride: Het ideale alternatief voor de snorfiets zonder helm of rijbewijs

Pub quiz

Als de groep er naar staat kan een pub quiz een leuke invulling van je avond zijn! Pas de thema’s compleet aan op de gelegenheid, schenk wat drankjes in en zorg voor een leuke prijs!

Een pub quiz wordt gespeeld in teams waar mogelijk, mochten er niet genoeg mensen zijn kan het ook individueel gespeeld worden. De vragen kunnen zo specifiek of breed zijn als je wilt. Je kan vragen stellen over de bruidegom, de trouwjurk van de bruid of iets compleet willekeurigs.

Ga het bos in

En dan bedoelen we niet voor een uurtje of 2, wij hebben het over kamperen! Vrijgezellenfeesten hoeven niet altijd bomvol activiteiten te zitten. Zo kan je er ook voor kiezen om met een select groepje de ongerepte wildernis in te gaan om te kamperen aan een kampvuur. Kijk ’s nachts naar de sterrenhemel, deel verhalen en trek een biertje open. Of je nou in een lokaal veld ligt of in het noorden van Scandinavië, je hebt gegarandeerd verhalen voor het leven.

Meer weten over microdosering? Lees dan ook deze blog!

Recent

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Privacy in de tuin

25/03/2024

Een kraan vervangen?

20/03/2024

Je badkamer vernieuwen met een klein budget?

19/03/2024

Meer in deze categorie

Opkomende marketingtrends in 2024 waar bedrijven gebruik van moeten maken

|
Algemeen

Leuke ideeën om je vriendin cadeau te geven met Kerst

|
Algemeen

Wat is microdosering?

|
Algemeen

Steden worden steeds duurzamer

|
Algemeen, Natuur
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!