Leuke ideeën voor een mannen vrijgezellenfeest

20/09/2022
|
94
Vrijgezellenfeest

De knoop is doorgehakt, jij of een vriend van je gaat trouwen! Naast dat dit op zichzelf al heel spannend is, staat er ook een aangrijpend vrijgezellenfeest te wachten! Als je een van de personen bent die dat vrijgezellenfeest moet organiseren dan ga je al gauw keuzestress krijgen over wat je moet gaan doen met die hele groep. Advies of tips nodig? Lees deze blog dan verder!

Airsoften

Airsoften is een sport die vergeleken kan worden met paintball maar dan zonder verf! Hierbij wordt met plastic of rubberen kogels geschoten die hard aan kunnen komen. De meeste Airsoft banen hebben speciale pakketten voor vrijgezellenfeestjes, hiermee wordt de bruidegom to be in het middelpunt van de belangstelling gezet! Als je er een leuk detail bij wilt voegen dan laat je de bruidegom in een leuk pak opdraven.

Goed eten en naar een brouwerij

Als je naar een brouwerij wilt gaan met de mannen dan is het van essentieel belang dat er een goede bodem gelegd wordt. Laat er nou geen betere bodem zijn dan een goed stuk vlees! Wij raden dus aan dat je, voor je naar een brouwerij gaat, een steak restaurant bezoekt. Dan rest alleen nog de vraag: naar welke brouwerij gaan jullie? Er is een grote kans dat dit uitstapje eindigt met een aanzienlijke kater. Gelukkig is dit op te lossen met een kop verse koffie in de ochtend.

Gerelateerd nieuws  Waar Is Waterontharder Goed Voor

Pub quiz

Als de groep er naar staat kan een pub quiz een leuke invulling van je avond zijn! Pas de thema’s compleet aan op de gelegenheid, schenk wat drankjes in en zorg voor een leuke prijs!

Een pub quiz wordt gespeeld in teams waar mogelijk, mochten er niet genoeg mensen zijn kan het ook individueel gespeeld worden. De vragen kunnen zo specifiek of breed zijn als je wilt. Je kan vragen stellen over de bruidegom, de trouwjurk van de bruid of iets compleet willekeurigs.

Ga het bos in

En dan bedoelen we niet voor een uurtje of 2, wij hebben het over kamperen! Vrijgezellenfeesten hoeven niet altijd bomvol activiteiten te zitten. Zo kan je er ook voor kiezen om met een select groepje de ongerepte wildernis in te gaan om te kamperen aan een kampvuur. Kijk ’s nachts naar de sterrenhemel, deel verhalen en trek een biertje open. Of je nou in een lokaal veld ligt of in het noorden van Scandinavië, je hebt gegarandeerd verhalen voor het leven.

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

|
Algemeen, Natuur

De ultieme sport motivatie

|
Algemeen, Hobby & Vrije tijd

De diverse wereld van interieurstijlen 

|
Algemeen

Netjes uitzien voor een sollicitatie

|
Algemeen
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!