Hoe gebruik je Vidalista 20mg?

23/09/2021
|
87
Vidalista 20mg

Erectiestoornissen zijn een groot probleem onder de mannelijke bevolking. Niet alleen kan het leiden tot een gevoel van minderwaardigheid, maar ook kan het het seksgenot verminderen. Om deze reden is het verstandig om gebruik te maken van erectiepillen. Deze zorgen ervoor dat je weer volledig op je beste kan zijn, waardoor je net zoals normaal kan genieten van je seksleven. Maar hoe werken deze erectiepillen precies? Hieronder lees je er meer over.

Het begint bij de hersenen

Zodra je hersenen een seksuele prikkel binnenkrijgen, wordt er een hormoon gemaakt en afgegeven aan het bloed. Dit hormoon heet guanosinemonofosfaat, ofwel cGMP, wat de werking van een bepaald eiwit remt. Dit bepaalde eiwit is PDE5 en is hetgeen dat de erectie tegenhoudt, door de spanning op de binnenwanden van het mannelijke geslachtsdeel hoog te houden. cGMP zorgt dus juist voor de afname van deze spanning, waardoor er bloed in de zwellichamen van de penis kan komen. Deze toestand noemt men de erectie. Door Vidalista 20mg te gebruiken, wordt cGMP aangemaakt. Hierdoor kan je een erectie krijgen zonder dat hierbij seksuele prikkeling bij nodig is.

Gerelateerd nieuws  Wat heb je nodig als je aan Yoga begint?

Wanneer je een erectiepil in kan nemen

Toch duurt het vaak nog wel even totdat het hormoon wordt gemaakt. Zo wordt meestal aangeraden om ongeveer een halfuur voor de seks een erectiepil te gebruiken. De pil werkt ook niet goed bij een volle maag, waardoor het dus verstandiger is om te wachten totdat al het eten voldoende is gezakt. Ook wordt er afgeraden om alcohol te nuttigen, aangezien dat een negatief effect kan hebben op de pillen. Over het algemeen gaat een erectiepil ongeveer tussen de 8 en 10 uur mee.

Waar je verder nog op moet letten

Omdat er constant veel bloed naar de penis wordt gepompt, wordt je lichaam na een tijdje wel moe. Daarom is het ook niet slim om meerdere pillen binnen een dag in te nemen, met een uiterlijk maximum van drie pillen per week. Daarnaast zijn er enkele risico’s verbonden aan het gebruik van een erectiepil. Zo is het gebruikelijk dat je hoofdpijn krijgt en gaat blozen.

Vidalista 20mg

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

|
Gezondheid

De voordelen van sporten met groepslessen

|
Gezondheid

Manieren om af te vallen

|
Eten en Drinken, Gezondheid

Waarom je bewerkt eten het beste kunt vermijden

|
Gezondheid, Eten en Drinken
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!