Hoe gebruik je Vidalista 20mg?

23/09/2021
|
167
Vidalista 20mg

Erectiestoornissen zijn een groot probleem onder de mannelijke bevolking. Niet alleen kan het leiden tot een gevoel van minderwaardigheid, maar ook kan het het seksgenot verminderen. Om deze reden is het verstandig om gebruik te maken van erectiepillen. Deze zorgen ervoor dat je weer volledig op je beste kan zijn, waardoor je net zoals normaal kan genieten van je seksleven. Maar hoe werken deze erectiepillen precies? Hieronder lees je er meer over.

Het begint bij de hersenen

Zodra je hersenen een seksuele prikkel binnenkrijgen, wordt er een hormoon gemaakt en afgegeven aan het bloed. Dit hormoon heet guanosinemonofosfaat, ofwel cGMP, wat de werking van een bepaald eiwit remt. Dit bepaalde eiwit is PDE5 en is hetgeen dat de erectie tegenhoudt, door de spanning op de binnenwanden van het mannelijke geslachtsdeel hoog te houden. cGMP zorgt dus juist voor de afname van deze spanning, waardoor er bloed in de zwellichamen van de penis kan komen. Deze toestand noemt men de erectie. Door Vidalista 20mg te gebruiken, wordt cGMP aangemaakt. Hierdoor kan je een erectie krijgen zonder dat hierbij seksuele prikkeling bij nodig is.

Gerelateerd nieuws  Aankomen op een gewicht

Wanneer je een erectiepil in kan nemen

Toch duurt het vaak nog wel even totdat het hormoon wordt gemaakt. Zo wordt meestal aangeraden om ongeveer een halfuur voor de seks een erectiepil te gebruiken. De pil werkt ook niet goed bij een volle maag, waardoor het dus verstandiger is om te wachten totdat al het eten voldoende is gezakt. Ook wordt er afgeraden om alcohol te nuttigen, aangezien dat een negatief effect kan hebben op de pillen. Over het algemeen gaat een erectiepil ongeveer tussen de 8 en 10 uur mee.

Waar je verder nog op moet letten

Omdat er constant veel bloed naar de penis wordt gepompt, wordt je lichaam na een tijdje wel moe. Daarom is het ook niet slim om meerdere pillen binnen een dag in te nemen, met een uiterlijk maximum van drie pillen per week. Daarnaast zijn er enkele risico’s verbonden aan het gebruik van een erectiepil. Zo is het gebruikelijk dat je hoofdpijn krijgt en gaat blozen.

Vidalista 20mg

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

|
Gezondheid

Computerwerk nog mogelijk met een whiplash?

|
Gezondheid

Beste manieren om je make-up te verwijderen zonder huidirritatie

|
Gezondheid

Marketing trends in de gezondheidssector

|
Gezondheid
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!