Een mobiele verdampingkoeler voor de warme dagen

08/04/2021
|
176
Mobiele verdampingskoeler

Ieder jaar is het weer hetzelfde: je kantoor of je winkelruimte warmt zo erg op tijdens warme dagen dat het niet meer aangenaam is voor jou of voor je klanten. De warmte krijg je vrijwel niet meer uit de ruimte en deze kan nog dagen blijven hangen. Deuren en ramen opzetten helpt wel een beetje maar is toch niet heel erg effectief. Veel mensen kopen daarom een airconditioning. Een hele goede oplossing voor dit probleem. Het enige nadeel van een airco is dat hij zeer veel energie verbruikt. En dat ga je terug zien op de energierekening. Gelukkig is er nog een andere oplossing, namelijk de Jetstream 240. Deze mobiele verdampingskoeler geeft maximale koeling aan je werkplaats, kantoor, winkel of bedrijfshal. En het mooie is: hij verbruikt minder dan een broodrooster.

Wat is een mobiele verdampingskoeler?

Een mobiele verdampingskoeler werkt door middel van water. Er bestaan verschillende soorten mobiele waterkoelers, maar de beste is misschien wel de Jetstream serie. Deze serie bestaat uit vier varianten met verschillende capaciteiten. De kleinste is geschikt voor ruimtes tot 104 m² en de grootste voor ruimtes tot 523 m². De Jetstream 240 is de kleinste variant en beschikt over een waterreservoir van 189 liter. Hij is eenvoudig te bedienen en de waterniveau indicator geeft precies aan hoeveel water er nog in het reservoir zit. Zit er te weinig in? Dan treedt de Auto Shutoff automatisch in werking. Doordat deze mobiele verdampingskoeler beschikt over vier robuuste zwenkwielen, is het makkelijk verplaatsbaar. Ideaal dus als je een andere ruimte wilt koelen. Maar het allermooiste is dat je je geen zorgen hoeft te maken over een hoge energierekening. Deze zeer energiezuinige mobiele verdampingskoeler verbruikt namelijk minder dan een broodrooster! Dus laat het gerust de hele dag aanstaan.

Gerelateerd nieuws  Hoe voorkom je bedrijfsschade door ongedierte?

Een mobiele verdampingskoeler aanschaffen

Voor je een mobiele verdampingskoeler gaat aanschaffen kun je je het beste eerst goed laten informeren. Bezoek een winkel voor deskundig advies. Leg hier jouw situatie voor en kijk samen naar de mogelijkheden voor jou. Welke luchtkoeler is het beste voor jou ruimte? Er zijn ook subsidie mogelijkheden voor het aanschaffen van een mobiele verdampingskoeler. Laat je goed informeren en kijk goed of jij voor deze subsidie in aanmerking komt. Want dat is mooi meegenomen natuurlijk!

Recent

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Privacy in de tuin

25/03/2024

Een kraan vervangen?

20/03/2024

Je badkamer vernieuwen met een klein budget?

19/03/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!