Tips voor een opvallende etalage

06/03/2021
|
198

Hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice kunnen ervoor zorgen dat klanten terugkerende klanten zijn, en uw visuele effecten en merkimago zullen de elementen zijn waardoor mensen als eerste uw winkel binnenlopen. De etalage van de etalage speelt daarin een grote rol, daarom moet u maatregelen nemen om deze zo fris en aantrekkelijk mogelijk te maken. Tips nodig om dit doel te bereiken?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van uw winkeldisplay? Lees dan deze tips:

Tips voor het hanteren van winkeldisplay

  1. Als u omhoog of omlaag moet kijken om de aangeboden producten te bekijken, zorg er dan voor dat uw monitor rekening houdt met het gezichtsveld van de klant en dat hun gezichtsveld niet te snel is. Door veel gekochte artikelen op ooghoogte te plaatsen, zorgt u ervoor dat klanten ze altijd kunnen vinden.

 

  1. Zorg ervoor dat uw winkeldisplay past bij de huisstijl van de winkel. Als gevolg hiervan zullen klanten zien dat het bij de winkel hoort en zullen ze eerder geneigd zijn om de inhoud van het display te bekijken. U kunt bijvoorbeeld eindeloze merk displays op maat bestellen om volledig aan uw behoeften te voldoen.
Gerelateerd nieuws  Het bedrijf van de toekomst

 

  1. Zorg ervoor dat u de monitor op een belangrijke plaats plaatst voor items die vaak samen worden gekocht. Dit zorgt ervoor dat klanten niet vergeten te kopen of zelfs maar te weten wat ze nodig hebben. Een voorbeeld is de winkeldisplay met naast frisdrank en bier frites. U hebt de klant een plezier gedaan en u hebt meer verkocht.

 

  1. Bespreek met een expert welk type winkeldisplay geschikt is voor uw winkel. Er zijn veel soorten winkeldisplays, dus het is erg belangrijk om de juiste display te gebruiken om het doel te bereiken.

 

  1. Probeer de weergave van de winkel zo te veranderen dat klanten altijd iets nieuws in de winkel kunnen vinden, dit is belangrijk omdat ze onbewust nieuwsgierig worden.

Meer aandacht trekken van etalagemateriaal

Door deze tips te volgen, kunt u het meeste uit de winkelweergave halen. U verkoopt niet alleen meer, maar de winkel ziet er ook professioneler uit. Etalagemateriaal is een waardevolle aanvulling op uw winkel.

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!