Tips voor een opvallende etalage

06/03/2021
|
105

Hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice kunnen ervoor zorgen dat klanten terugkerende klanten zijn, en uw visuele effecten en merkimago zullen de elementen zijn waardoor mensen als eerste uw winkel binnenlopen. De etalage van de etalage speelt daarin een grote rol, daarom moet u maatregelen nemen om deze zo fris en aantrekkelijk mogelijk te maken. Tips nodig om dit doel te bereiken?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van uw winkeldisplay? Lees dan deze tips:

Tips voor het hanteren van winkeldisplay

  1. Als u omhoog of omlaag moet kijken om de aangeboden producten te bekijken, zorg er dan voor dat uw monitor rekening houdt met het gezichtsveld van de klant en dat hun gezichtsveld niet te snel is. Door veel gekochte artikelen op ooghoogte te plaatsen, zorgt u ervoor dat klanten ze altijd kunnen vinden.

 

  1. Zorg ervoor dat uw winkeldisplay past bij de huisstijl van de winkel. Als gevolg hiervan zullen klanten zien dat het bij de winkel hoort en zullen ze eerder geneigd zijn om de inhoud van het display te bekijken. U kunt bijvoorbeeld eindeloze merk displays op maat bestellen om volledig aan uw behoeften te voldoen.
Gerelateerd nieuws  Denk je na over een nieuwe carrière?

 

  1. Zorg ervoor dat u de monitor op een belangrijke plaats plaatst voor items die vaak samen worden gekocht. Dit zorgt ervoor dat klanten niet vergeten te kopen of zelfs maar te weten wat ze nodig hebben. Een voorbeeld is de winkeldisplay met naast frisdrank en bier frites. U hebt de klant een plezier gedaan en u hebt meer verkocht.

 

  1. Bespreek met een expert welk type winkeldisplay geschikt is voor uw winkel. Er zijn veel soorten winkeldisplays, dus het is erg belangrijk om de juiste display te gebruiken om het doel te bereiken.

 

  1. Probeer de weergave van de winkel zo te veranderen dat klanten altijd iets nieuws in de winkel kunnen vinden, dit is belangrijk omdat ze onbewust nieuwsgierig worden.

Meer aandacht trekken van etalagemateriaal

Door deze tips te volgen, kunt u het meeste uit de winkelweergave halen. U verkoopt niet alleen meer, maar de winkel ziet er ook professioneler uit. Etalagemateriaal is een waardevolle aanvulling op uw winkel.

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Energie-efficiëntie bij bedrijven

|
Bedrijf

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

|
Bedrijf

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!