Een baardolie gebruiken voor je baard

16/06/2022
|
202
baardolie

Wanneer je een baard hebt dan weet je wel dat je baard onderhouden wel wat werk kost. Je moet je baard bijhouden met scheren, omdat deze anders te lang wordt, maar je moet ook zorgen dat je baard er iedere dag weer netjes uitziet. Dit kun je doen door je baard zelf in model te brengen met wat water en bijvoorbeeld een speciale gel voor de baard, maar wist je dat dit nog makkelijker kan? Dit kun je ook doen met een baardolie. Ook barbers gebruiken dit steeds meer, omdat het gewoon makkelijk is om te gebruiken. Zorg er dus voor dat je altijd een flesje in huis hebt. Zo heb je altijd snel een verzorgde baard.

Waarom?

Zoals net al gezegd heb je door baardolie snel een verzorgde baard. De olie zorgt ervoor dat de baard een mooie glas krijgt en lekker ruikt. Ook is de baardolie goed voor je onderliggende huid en de eventuele jeuk die je krijgt van je baard. In het begin is de olie misschien een beetje gek om te gebruiken, maar als je het een week doet iedere dag dan weet je niet meer beter. Kortom: baardolie is aan te raden voor iedere man met een baard.

Gerelateerd nieuws  Ga ontspannen op vakantie met deze tips!

Kiezen

Door de baardolie ziet je baard er beter uit en je huid wordt verzorgd. Dit voorkomt irritaties en jeuk. Wil je een olie kiezen? Dan kun je het beste kiezen op basis van geur, prijs, dikte van de olie, ervaring van anderen en de presentatie van de olie.

Geur

Een olie is er in een kruidige variant, maar ook in meer frisse geuren. Veel mannen vinden een woody geur heel lekker, maar je kan er ook voor kiezen om een geurloze baardolie te gebruiken. Op deze manier heb je niet de hele dag de geur van de olie in je neus. Heb je last van een huid die snel geïrriteerd is? Kies dan ook voor een geurloze baardolie. Doordat deze geen parfum bevat gaat dit vaak wel goed.

Prijs

De prijs van iedere olie is anders. Dat wordt voor een groot deel bepaald door de ingrediënten en de kosten van het importeren. Ook gaat de prijs omhoog naarmate er meer gebruikers van de olie komen.

Recent

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Privacy in de tuin

25/03/2024

Een kraan vervangen?

20/03/2024

Je badkamer vernieuwen met een klein budget?

19/03/2024

Meer in deze categorie

Bezienswaardigheden in Den Haag

|
Hobby & Vrije tijd

Alles wat je moet weten over de Opiumwet

|
Hobby & Vrije tijd

Welke dakkoffer past op mijn auto?

|
Hobby & Vrije tijd

De ultieme sport motivatie

|
Algemeen, Hobby & Vrije tijd
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!