EAN codes voor kieskeurig.nl

19/06/2022
|
205
kieskeurig.nl ean codes

Als je je producten wilt verkopen via kieskeurig.nl dan heb je een EAN code nodig. Deze code is eigenlijk een soort artikel nummer. Bij verkoop op kieskeurig.nl moet jij jouw product aan deze code koppelen. Doe je dit niet dan kun je het artikel niet verkopen. Maar hoe zit het nu precies met deze kieskeurig.nl EAN codes?

Wat is een EAN code en hoe werkt het?

Een EAN code is zoals al gezegd een soort artikel nummer dat bestaat uit 13 cijfers. Als jij op kieskeurig.nl een product wilt verkopen dan zal je deze kieskeurig.nl EAN codes moeten aanschaffen. Zonder deze EAN codes kun je je product namelijk niet koppelen. De code is geldig per productsoort. Je hoeft dus niet voor elk nieuw product van dezelfde soort een nieuwe kieskeurig.nl EAN code aan te schaffen. Dit geldt ook voor hetzelfde product dat via een andere koper wordt aangeboden. Een EAN code staat altijd bij het product vermeld. Als er een andere verkoper is die een identiek product gebruikt dan kun jij dezelfde kieskeurig.nl EAN codes gebruiken. Is hetzelfde product nog niet beschikbaar dan zal je een nieuwe EAN code moeten aanvragen.

Gerelateerd nieuws  De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

Hoe vraag je kieskeurig.nl EAN codes aan?

Als er geen bestaande EAN code beschikbaar is voor je product dan zit er maar een ding op. Een nieuwe EAN code aanvragen. Een EAN nummer kun je aanvragen op eancodes.nl. Je moet hierbij goed kijken welke code jij nodig hebt. Hierbij zijn het doel en de specificaties van het product van belang. Ook het land van verzending en de verzendeenheden bepalen mee welke code je nodig hebt. Je hebt voor ieder product een nieuwe code nodig. Dus ook als je veel van dezelfde soort producten verkoopt in een breder assortiment heb je toch voor elk soort een nieuw product nodig. In dit soort gevallen kun je een codepakket aanvragen. Zo krijg je meerdere kieskeurig.nl EAN codes in een keer toegestuurd. Als je de codes eenmaal hebt ontvangen is het slim om nog eens na te kijken of de codes ook kloppen. Zo weet je zeker dat de juiste specificaties aan jouw product worden gekoppeld.

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Expat en game-marketing: Innovatieve strategieën voor dynamische markten

|
Bedrijf, Dienstverlening

Stijlvolle verpakking voor verschillende producten: tips en tricks

|
Dienstverlening

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

Zonnepanelen. Doen of laten?

|
Dienstverlening
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!