EAN codes voor kieskeurig.nl

19/06/2022
|
116
kieskeurig.nl ean codes

Als je je producten wilt verkopen via kieskeurig.nl dan heb je een EAN code nodig. Deze code is eigenlijk een soort artikel nummer. Bij verkoop op kieskeurig.nl moet jij jouw product aan deze code koppelen. Doe je dit niet dan kun je het artikel niet verkopen. Maar hoe zit het nu precies met deze kieskeurig.nl EAN codes?

Wat is een EAN code en hoe werkt het?

Een EAN code is zoals al gezegd een soort artikel nummer dat bestaat uit 13 cijfers. Als jij op kieskeurig.nl een product wilt verkopen dan zal je deze kieskeurig.nl EAN codes moeten aanschaffen. Zonder deze EAN codes kun je je product namelijk niet koppelen. De code is geldig per productsoort. Je hoeft dus niet voor elk nieuw product van dezelfde soort een nieuwe kieskeurig.nl EAN code aan te schaffen. Dit geldt ook voor hetzelfde product dat via een andere koper wordt aangeboden. Een EAN code staat altijd bij het product vermeld. Als er een andere verkoper is die een identiek product gebruikt dan kun jij dezelfde kieskeurig.nl EAN codes gebruiken. Is hetzelfde product nog niet beschikbaar dan zal je een nieuwe EAN code moeten aanvragen.

Gerelateerd nieuws  Beroepschauffeur, wat komt er allemaal bij kijken?

Hoe vraag je kieskeurig.nl EAN codes aan?

Als er geen bestaande EAN code beschikbaar is voor je product dan zit er maar een ding op. Een nieuwe EAN code aanvragen. Een EAN nummer kun je aanvragen op eancodes.nl. Je moet hierbij goed kijken welke code jij nodig hebt. Hierbij zijn het doel en de specificaties van het product van belang. Ook het land van verzending en de verzendeenheden bepalen mee welke code je nodig hebt. Je hebt voor ieder product een nieuwe code nodig. Dus ook als je veel van dezelfde soort producten verkoopt in een breder assortiment heb je toch voor elk soort een nieuw product nodig. In dit soort gevallen kun je een codepakket aanvragen. Zo krijg je meerdere kieskeurig.nl EAN codes in een keer toegestuurd. Als je de codes eenmaal hebt ontvangen is het slim om nog eens na te kijken of de codes ook kloppen. Zo weet je zeker dat de juiste specificaties aan jouw product worden gekoppeld.

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

Zonnepanelen. Doen of laten?

|
Dienstverlening

Nadelen van online reviews

|
Algemeen, Bedrijf

Webhosting, hoe belangrijk is dit voor je website?

|
Bedrijf, Dienstverlening
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!