De opkomst van technologie gigant Apple

10/05/2021
|
199
airtag hoesje

Technologie bedrijf Apple is anno 2021 vooral bekend om hun populairste en veruit meest verkochte product: de iPhone. Deze werd voor het eerst geïntroduceerd in 2007, bijna 15 jaar geleden. Toch is dat niet hoe Apple ooit is begonnen. In het begin van de jaren 80 maakte Apple namelijk alleen computers. Dat waren nog zo’n ouderwetse koelkasten. Omdat ze op dat moment nog niet zo ver waren als nu, hadden ze ook even geduld nodig voordat hun werk aansloeg. Dat gebeurde een aantal jaar later met vernieuwde producten als de Apple Macintosh, een gebruiksvriendelijke computer die in het zakenleven veel werd gebruikt. Tegenwoordig is Apple een invloedrijke technologie gigant met klanten over de hele wereld.

Nieuwste producten

Heel lang was Steve Jobs de voorman en het boegbeeld van het bedrijf. Helaas verloor Jobs zijn leven aan kanker in 2011. Daarmee stierf volgens vele ook de innovatiekracht van Apple. Ze moesten zichzelf dus opnieuw bewijzen. Dit hebben ze gedaan door een aantal nieuwe producten op de markt te brengen.

AirTag

Het meest recent gelanceerde product van Apple is de AirTag, een klein schijfje dat via een bluetooth verbinding aan je toestel is gekoppeld. Je doet de AirTag in bijvoorbeeld je portemonnee of bewaard ze aan je autosleutels. Op die manier raak je jouw spullen nooit meer kwijt. Ben je vergeten waar je jouw sleutels ook al weer had neergelegd, dan kun je de locatie van deze spullen eenvoudig ophalen via je smartphone en de AirTag verbinding. Net als bij andere producten van Apple wil je jouw AirTag beschermen met een airtag hoesje. Zonder airtag hoesje beschadigd je airtag snel

Gerelateerd nieuws  Een website opstarten voor je bedrijf

AirPods

Een eerder uitgebracht product waren de Airpods. Dit zijn draadloze oortjes die je wederom via een Bluetooth verbinding aan je telefoon koppelt. Dit geeft je de mogelijkheid om op ieder gewenst moment te genieten van je eigen muziek. Je bewaart de AirPods is een daarvoor ontworpen case. Er heerst wel een beetje controversie om deze AirPods. Ze zijn namelijk niet goedkoop. Voor een nieuw paar betaal je al gauw in de regio van 200 euro!

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

|
Webshop

Waarom de meeste webshops geen succes zijn 

|
Webshop

Is affiliate marketing het proberen waard?

|
Webshop

Een website opstarten voor je bedrijf

|
Algemeen, Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!