Zo maak je van je webshop een succes

13/09/2021
|
105
fulfilment services

In het eerste halfjaar van 2021 is een recordstijging nieuwe webshops te zien. Steeds meer mensen gaan online ondernemen. Sommige vrijwillig andere verplicht door de coronacrisis. Als ondernemer is het belangrijk om online vindbaar te zijn. Een website is het visitekaartje van het bedrijf. Op de website kan je vertellen wie je bent en wat je doet. Je kan als ondernemer een webshop maken. Steeds meer mensen bestellen tegenwoordig online, omdat ze het gemakkelijker vinden. Ze hoeven niet naar de winkel te gaan en wordt vaak ook nog een (vanaf een minimumbedrag) gratis thuisbezorgd. Ook kan je bij veel webshops gratis retourneren. Online aanwezig zijn zorgt dus voor meer klanten en verkoop.

Hoe begin je aan een webshop?

Als je een webshop wil starten is het slim om te kijken naar de websites van concurrenten. Je kan hier inspiratie opdoen en kijken wat je graag wel of juist niet op jouw website wil laten terugkomen. Zorg ervoor dat je de webshop zo snel mogelijk online zet. Je hebt er niet veel aan als je hem blijft perfectioneren. Dit kan tenslotte altijd nog tussendoor. Let wel op dat de webshop gebruiksvriendelijk is, want uit onderzoek is gebleken dat tevreden klanten vaker terugkomen.

Gerelateerd nieuws  Wat houd SEO in en wat kan het voor uw bedrijf betekenen.

fulfilment services

Gevonden worden

Je wilt natuurlijk op internet worden gevonden door klanten. Ten eerste is het handig om je aan te melden bij Google Mijn Bedrijf. Je kan je gegevens hier gratis inzetten. Het is ook handig om gebruik te maken van contentmarketing. Door informatie, inzichten, inspiratie of stappenplannen te plaatsen, kom je hoger in de zoekresultaten van Google te staan. Zorg ervoor dat je belangrijke zoekwoorden verwerkt in je tekst. Doe aan linkbuilding. Als andere sites een linkje naar jouw website plaatsen word je sneller gevonden in Google. De websites moeten wel autoriteit hebben.

Logistiek uitbesteden

Bij een webshop heb je vanzelfsprekend te maken met logistiek. Als je de servicegraad van je webshop wil blijven vergroten zonder zelf het logistieke proces te doen, kies dan voor fulfilment services. Pakketten versturen kost behoorlijk veel tijd. Het is daarom handig om gebruik te maken van fulfilment services. Door het gebruik van fulfilment services kan je jouw webshop laten groeien!

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

|
Algemeen, Natuur

De ultieme sport motivatie

|
Algemeen, Hobby & Vrije tijd

De diverse wereld van interieurstijlen 

|
Algemeen

Netjes uitzien voor een sollicitatie

|
Algemeen
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!