De badkamertrends 2022

15/10/2021
|
109
douche drempel

Het nieuwe jaar komt er langzaam maar zeker aan en dat betekent dat we ook langzaam naar de nieuwe trends kunnen kijken. De lange wachttijden zorgen ervoor dat je eigenlijk nu al moet beginnen met bestellen en dus op de hoogte moet zijn van alle trends. Hoewel er ieder jaar een aantal dingen hetzelfde blijven, zijn er ook genoeg trends die er dit jaar weer bijkomen. Ben je dit jaar ook toe aan een nieuwe badkamer? Neem dan goed deze trends in je op.

Douche drempel

Hoe kan een douche drempel nu een trend worden? Nou, omdat de inloopdouche weer een belangrijke trend is dit jaar! De douche is toch wel een hele belangrijke plek in jouw badkamer. De plek waar jij even tot rust kan komen, tenzij je meer van het bad bent natuurlijk. Komend jaar zijn de inloopdouches weer helemaal in. De trend voor een open badkamer is namelijk ook weer helemaal terug. Om voor die extra minimalistische uitstraling te gaan, wordt er dit jaar veel gebruikgemaakt van een douche drempel. Een douche drempel houdt het water tegen, zodat je niet hoeft te zwemmen in jouw badkamer.

Gerelateerd nieuws  Het stappenplan voor een geslaagde winkelinrichting

douche drempel

Behang

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ook behang komt dit jaar helemaal terug. Een beetje onnatuurlijk op jouw badkamer en toch hartstikke mooi! Wanneer je een wand met behang voorziet, wordt dit de echte eyecatcher van jouw nieuwe badkamer. Kies voor een behang met een patroon en voeg passende accessoires eraan toe. Ook hartstikke fijn: als je geen zin hebt om je badkamer helemaal te verbouwen kan een nieuw behangetje veel verschil maken. Let bij het aanbrengen wel even op welke muur je het behang plakt. Je kunt hierbij het beste voor een tussenwand kiezen.

Natuurlijk

We gaan weer terug naar de natuur! Ook in 2022 komt de natuurlijke sfeer weer terug in de badkamer. Hout, planten of steen, het kan allemaal in jouw badkamer. Deze drie materialen gecombineerd zorgen er ook voor dat je badkamer een oase van rust wordt. Nog een van de komende trends. Plaats houten kastjes, een wasbak van steen en voeg wat planten aan je badkamer toe en je hebt al snel je eigen jungle gecreëerd.

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

|
Wonen

Een overkapping: wel of niet doen?

|
Wonen

Comfortabel en stijlvol

|
Wonen

Welk hout past nu echt bij jou?

|
Wonen
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!