De badkamertrends 2022

15/10/2021
|
222
douche drempel

Het nieuwe jaar komt er langzaam maar zeker aan en dat betekent dat we ook langzaam naar de nieuwe trends kunnen kijken. De lange wachttijden zorgen ervoor dat je eigenlijk nu al moet beginnen met bestellen en dus op de hoogte moet zijn van alle trends. Hoewel er ieder jaar een aantal dingen hetzelfde blijven, zijn er ook genoeg trends die er dit jaar weer bijkomen. Ben je dit jaar ook toe aan een nieuwe badkamer? Neem dan goed deze trends in je op.

Douche drempel

Hoe kan een douche drempel nu een trend worden? Nou, omdat de inloopdouche weer een belangrijke trend is dit jaar! De douche is toch wel een hele belangrijke plek in jouw badkamer. De plek waar jij even tot rust kan komen, tenzij je meer van het bad bent natuurlijk. Komend jaar zijn de inloopdouches weer helemaal in. De trend voor een open badkamer is namelijk ook weer helemaal terug. Om voor die extra minimalistische uitstraling te gaan, wordt er dit jaar veel gebruikgemaakt van een douche drempel. Een douche drempel houdt het water tegen, zodat je niet hoeft te zwemmen in jouw badkamer.

Gerelateerd nieuws  Voorbereid de Limburgse zomer in!

douche drempel

Behang

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ook behang komt dit jaar helemaal terug. Een beetje onnatuurlijk op jouw badkamer en toch hartstikke mooi! Wanneer je een wand met behang voorziet, wordt dit de echte eyecatcher van jouw nieuwe badkamer. Kies voor een behang met een patroon en voeg passende accessoires eraan toe. Ook hartstikke fijn: als je geen zin hebt om je badkamer helemaal te verbouwen kan een nieuw behangetje veel verschil maken. Let bij het aanbrengen wel even op welke muur je het behang plakt. Je kunt hierbij het beste voor een tussenwand kiezen.

Natuurlijk

We gaan weer terug naar de natuur! Ook in 2022 komt de natuurlijke sfeer weer terug in de badkamer. Hout, planten of steen, het kan allemaal in jouw badkamer. Deze drie materialen gecombineerd zorgen er ook voor dat je badkamer een oase van rust wordt. Nog een van de komende trends. Plaats houten kastjes, een wasbak van steen en voeg wat planten aan je badkamer toe en je hebt al snel je eigen jungle gecreëerd.

Recent

Wanneer moet je een schoen repareren?

25/06/2024

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Meer in deze categorie

Hoe kies je een goede dakdekker?

|
Algemeen, Wonen

Duurste keuken ter wereld

|
Wonen

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

|
Wonen

Wonen in Limburg, zou je dat wel doen?

|
Wonen
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!