4 tips om geld te sparen

19/12/2022
|
248
tweedehands

Het geld vliegt de deur uit, Kerstmis komt eraan en er moeten cadeautjes gekocht worden. Dankzij de crisis en oorlog is alles duurder geworden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de energiekosten. Het is tijd om te gaan sparen, maar hoe ga je dat doen? Hier een paar handige tips om aan meer geld te komen om leuke dingen te doen. Het zou toch heerlijk zijn om geld over te houden om leuke herinneringen te kunnen en mogen maken!

Koop tweedehands

Tegenwoordig kun je veel producten tweedehands kopen. Voorbeelden hiervan zijn zelden gebruikte meubels of huishoudelijke apparaten. Ook vintage- of designerkleding is populair. Door tweedehands te kopen, kun je ten minste 50% besparen in vergelijking met kopen in de winkel. Er zijn meerdere websites waar je tweedehands spullen kan kopen, maar ook aanbieden. Heb je geen oude spullen meer wat je nooit gebruikt?

Maak je huis duurzamer

Een nieuw jaar staat voor de deur en dat betekent nieuwe subsidies in elke stad. Alles wordt steeds duurzamer en dat geldt ook voor je huis. Heb je nog spaargeld? Overweeg dan om het in je huis te investeren. Uiteindelijk heb je gespaard voor de toekomst. Op de website van de gemeente van jouw stad vind je welke subsidies er allemaal zijn.

Gerelateerd nieuws  Een huis kopen of huren in Roermond

tweedehands

Schaf slimme energie stekkers aan

Je kunt veel energie en geld besparen als je slimme energie stekkers in huis haalt. Je kan dan elk apparaat los meten en erachter komen welke veel verbruiken. Er zijn verschillende soorten energie stekkers. Bijvoorbeeld een op bluetooth of wifi. Stekkers op wifi kun je met een app bedienen, en is het mogelijk om tijdschema’s in te stellen.

Zoek reclamefolders op

Door reclamefolders te bekijken of op te zoeken, kun je veel besparen op je boodschappen. Je kunt online alle reclamefolders makkelijk opzoeken. Probeer dat wekelijks te doen en maak een lijst van alle producten wat je nodig hebt voor de hele week. Doe alle inkopen in 1 dag voor de hele week, dit bespaart je ook nog eens benzine. Koop grootverpakkingen en vries alles in, dit is altijd voordeliger!

Lees ook: de mooiste plekken om te wandelen in nederland.

Recent

Wanneer moet je een schoen repareren?

25/06/2024

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Meer in deze categorie

Hoe kies je een goede dakdekker?

|
Algemeen, Wonen

Duurste keuken ter wereld

|
Wonen

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

|
Wonen

Wonen in Limburg, zou je dat wel doen?

|
Wonen
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!