4 tips om geld te sparen

19/12/2022
|
61
tweedehands

Het geld vliegt de deur uit, Kerstmis komt eraan en er moeten cadeautjes gekocht worden. Dankzij de crisis en oorlog is alles duurder geworden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de energiekosten. Het is tijd om te gaan sparen, maar hoe ga je dat doen? Hier een paar handige tips om aan meer geld te komen om leuke dingen te doen. Het zou toch heerlijk zijn om geld over te houden om leuke herinneringen te kunnen en mogen maken!

Koop tweedehands

Tegenwoordig kun je veel producten tweedehands kopen. Voorbeelden hiervan zijn zelden gebruikte meubels of huishoudelijke apparaten. Ook vintage- of designerkleding is populair. Door tweedehands te kopen, kun je ten minste 50% besparen in vergelijking met kopen in de winkel. Er zijn meerdere websites waar je tweedehands spullen kan kopen, maar ook aanbieden. Heb je geen oude spullen meer wat je nooit gebruikt?

Maak je huis duurzamer

Een nieuw jaar staat voor de deur en dat betekent nieuwe subsidies in elke stad. Alles wordt steeds duurzamer en dat geldt ook voor je huis. Heb je nog spaargeld? Overweeg dan om het in je huis te investeren. Uiteindelijk heb je gespaard voor de toekomst. Op de website van de gemeente van jouw stad vind je welke subsidies er allemaal zijn.

Gerelateerd nieuws  Je tapijt reinigen: dat doe je zo

tweedehands

Schaf slimme energie stekkers aan

Je kunt veel energie en geld besparen als je slimme energie stekkers in huis haalt. Je kan dan elk apparaat los meten en erachter komen welke veel verbruiken. Er zijn verschillende soorten energie stekkers. Bijvoorbeeld een op bluetooth of wifi. Stekkers op wifi kun je met een app bedienen, en is het mogelijk om tijdschema’s in te stellen.

Zoek reclamefolders op

Door reclamefolders te bekijken of op te zoeken, kun je veel besparen op je boodschappen. Je kunt online alle reclamefolders makkelijk opzoeken. Probeer dat wekelijks te doen en maak een lijst van alle producten wat je nodig hebt voor de hele week. Doe alle inkopen in 1 dag voor de hele week, dit bespaart je ook nog eens benzine. Koop grootverpakkingen en vries alles in, dit is altijd voordeliger!

Lees ook: de mooiste plekken om te wandelen in nederland.

Recent

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

14/09/2023

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

12/09/2023

Zonnepanelen. Doen of laten?

07/09/2023

3 unieke banen die jouw vaardigheden verbeteren

04/09/2023

Een website opstarten voor je bedrijf

23/08/2023

Meer in deze categorie

De weg naar een eerste koophuis

|
Wonen

Het designen van een villa

|
Wonen

Emigreren naar het buitenland

|
Wonen

Hoe accessoires de sfeer van een ruimte kunnen bepalen

|
Wonen
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!