Zo organiseer je een personeelsfeest

27/05/2021
|
143
feestlocatie

Eens in de zoveel tijd is het tijd om al het personeel te verzamelen en de resultaten van het laatste jaar te vieren. Dit kan zijn wegens goede resultaten, het behalen van een mijlpaal of een jubileum. Hoe zorg je dat het personeelsfeest tot een succes wordt gebracht? Dat lees je hier.

1. Kies een externe locatie

Een belangrijk onderdeel van een geslaagd personeelsfeest is de locatie. Het is immers niet inspirerend om een personeelsfeest op de locatie van het bedrijf te houden. De werknemers houden dan het idee dat ze “op het werk” zijn in plaats van een leuk feest. Tenzij je een dusdanig groot bedrijfspand met mooie buitenplaats hebt, is het aan te raden om op zoek te gaan naar een geschikte feestlocatie. Let goed op de capaciteit, de ligging en de extra services van de locatie, zodat alle zorgen uit handen worden genomen en ook jij kunt genieten van het personeelsfeest.

2. Zorg voor een geschikt moment

Het kiezen van een geschikt moment om een personeelsfeest te organiseren is lastiger dan het in eerste instantie lijkt. Je wilt immers dat alle personeelsleden aanwezig zijn op het feest. In het weekend hebben veel werknemers verplichtingen. De kinderen moeten sporten, de tuin moet aangepakt worden of er zijn al andere afspraken gemaakt. Het beste moment voor een personeelsfeest is dus op een werkdag. Ook wil je niet dat al je werknemers de dag na het feest brak zijn. De beste dag voor een dergelijk feest is dus op de vrijdag. Je weet zeker dat je werknemers kunnen, anders hadden ze namelijk gewoon moeten werken.

Gerelateerd nieuws  Het inrichten van een kantoorpand

3. Organiseer een leuke activiteit voorafgaand aan het feest

Niet iedereen is een party animal. Het is dus wel zo leuk om los van het feest ook een andere activiteit te organiseren voor de personeelsleden die niet zo van feesten houden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke tocht door de Amsterdamse grachten voorafgaand aan het feest. Gelijk een mooie vulling van de rest van de dag, aangezien het echte feest ‘s avonds pas losbarst. Het organiseren van een extra activiteit zorgt er voor dat je er echt een leuk dagje uit van maakt met collega’s en dat iedereen z’n best gaat doen om aanwezig te zijn op het hoogtepunt van het jaar met collega’s.

Recent

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Privacy in de tuin

25/03/2024

Een kraan vervangen?

20/03/2024

Je badkamer vernieuwen met een klein budget?

19/03/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!