Select Page

Je hoeft niet de meest georganiseerde persoon te zijn om een business te beginnen. Zelfs de grootste chaoot kan met een beetje bijschaving van zijn skills toch nog een bedrijf runnen. Dat wil echter niet zeggen dat je geen nauwkeurigheid nodig hebt. Het aantal bedrijven in welke branche dan ook blijft groeien, en de competitie is vaak moordend. Alleen dat is al een reden om precies te zijn in je handelen en doen.

slotenmaker Amsterdam

Uitstraling

Alleen al voor de uitstraling van je bedrijf is nauwkeurig zijn belangrijk. Op de kleinste foutjes wordt je onbewust en bewust afgerekend door (potentiƫle) klanten. Zo kan dat logo dat net niet helemaal strak is al veel doen, maar ook een kleine typfout. Wanneer je als link Slotenmaker Amsterdam ergens post terwijl je site Slotenmakeramsterdam.nl is (enkelvoud dus, geen meervoud) dan zal dit tot frustratie leiden van degene die de link volgt. Zo heb je al snel een paar minuten van iemand zijn tijd afgehaald, en hier wordt je op aangekeken. Om je professionele uitstraling te behouden kun je dus beter alles twee keer nalezen dan niet.

Fiscale aspect

Het is toch wel veilig om te zeggen dat een bedrijf runnen draait om geld. Of je er nou net van wilt rondkomen of bakken vol wilt binnenslepen, als je niets verdiend ben je geen bedrijf. Dealen met de belastingdienst is voor niemand leuk, maar je kunt het jezelf wel een stuk makkelijker maken door nauwkeurig te zijn in je ondernemen. Ondernemen is namelijk niet alleen maar doen wat je leuk vind, maar ook verantwoording afleggen naar de overheid en de belastingdienst toe.

Vertrouwen

Het mag vanzelfsprekend zijn, maar uiteindelijk komt het erop neer dat je betrouwbaar moet zijn. Zowel voor klanten, als voor controlerende functies. Samengevat: nauwkeurigheid kweekt vertrouwen, en daarom is het belangrijk om je best te doen voor de kleine dingen.