Verschillen WordPress en Webflow

20/07/2021
|
213
websitebezorgd

Als je een eigen webshop of website wilt gaan maken dan heb je een CMS systeem nodig. Er zijn enorm veel verschillende systemen beschikbaar, maar WordPress is toch wel veruit de populairste. Dat WordPress de populairste is betekend nog niet dat dit de beste is. Er zijn namelijk ook een hoop andere goede CMS systemen. Om een vergelijk te maken hebben wij Webflow er tussenuit gehaald om te vergelijken met WordPress. Als je nu geen zin hebt om het zelf te doen dan kan je altijd bedrijven als websitebezorgd inschakelen.

Kosten

Als eerste is het slim om eens naar de kosten te kijken. Webflow heeft twee soorten prijspakketten waar je uit kan kiezen. Je kan kiezen uit een website pakket of een e-commerce pakket. Als je kiest voor het websitepakket dan heb je 3 keuzes. Het basispakket voor $12 per maand, het medium pakket voor $16 per maand of het businesspakket voor $36 per maand. Hoe groter het pakket hoe meer inhoud. Als je kiest voor het e-commercepakket dan heb je de keuze uit het standaard pakket voor $29 per maand, het plus pakket voor $74 per maand en jet advanced pakket voor $212 per maand. WordPress zit wat anders in elkaar. In principe kan je hier gratis beginnen met het maken van je website. Echter moet je wel veel extraatjes zelf kopen. Je kan hierin wel zelf kiezen wat je wel en wat je niet nodig hebt. Dat is dan wel weer een voordeel.

Gerelateerd nieuws  De beste telefoonmodellen

Vrijheid van design

Webflow heeft een grote vrijheid van design. Je kan met een leeg canvas beginnen en alle opties die je nodig hebt zitten al ingebouwd in het systeem. Je hoeft dus geen losse builder te kopen of moeilijke builders te gaan leren. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je website verouderd. Webflow is namelijk altijd up-to-date. Als je kiest voor WordPress dan moet je zelf plugins installeren. Deze moet je ook regelmatig updaten. Zo voorkom je dat de site verouderd en minder goed gaat werken. Het voordeel hier aan is dan juist weer dat je altijd de nieuwste plugins kan downloaden dus altijd de nieuwste technieken tot je beschikking hebt.

Recent

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Duurste keuken ter wereld

17/06/2024

Meer in deze categorie

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

|
Webshop

Waarom de meeste webshops geen succes zijn 

|
Webshop

Is affiliate marketing het proberen waard?

|
Webshop

Een website opstarten voor je bedrijf

|
Algemeen, Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!