Veilig verzenden met een bubbelenvelop

22/03/2021
|
200
Bubbelenvelop

Iedereen kent ze wel: de (meestal) witte of bruine envelop die wat dikker aanvoelt. Hij voelt wat dikker aan omdat er bubbeltjes zitten aan de binnenkant van de envelop. Deze enveloppen met bubbels zorgen er voor dat je kleine, kwetsbare items veilig kan verzenden. De bubbelenveloppen zorgen er namelijk voor dat je item stevig verpakt is en goed tegen stootjes kan.

Voordelen bubbelenvelop

De bubbelenvelop heeft eigenlijk alleen maar voordelen. De binnenkant is voorzien van een laagje doorzichtige folie met luchtbellen. De luchtbellen zorgen er voor dat je item dat je wilt verzenden niet gemakkelijk zal beschadigen. De bubbeltjes vangen namelijk de stoten op die het te verduren krijgt tijdens transport. Dus wil je iets verzenden waarvan je bang bent dat het zal breken? Geen zorgen, gebruik een bubbel envelop! Met name Cd’s zijn uitermate geschikt om te verzenden met bubbelenveloppen.

Je hebt ze in alle soorten en maten

Of je nu grote, kleine, dikke of dunne items wilt verzenden, het kan allemaal. Je hebt de enveloppen namelijk in allerlei soorten en maten. Hele kleine enveloppen voor je allerkleinste items tot formaat A4, voor wat grotere items. Uiteraard blijft het een envelop, dus té grote of dikke items zijn er niet voor geschikt. Maar hier heb je wel andere oplossingen voor. Bubbelenveloppen zijn op veel plekken verkrijgbaar, je hoeft hiervoor dus niet op zoek te gaan naar speciaalzaken.

Gerelateerd nieuws  Wat is fotografie?

Wat kan je allemaal met een bubbelenvelop verzenden?

Alles wat klein en kwetsbaar is. De enveloppen met bubbels heb je in vele soorten formaten, van klein tot groot. Maar uiteraard blijft de ruimte beperkt. Te grote items kun je er dus niet mee verzenden, maar kleine items zoals cd’s of kleine breekbare beeldjes zijn ideaal om hiermee te verzenden. De bubbelenvelop heeft al vele breekbare items veilig bij de ontvanger aan laten komen. Heb je een breekbaar item dat niet in een bubbelenvelop past? Ga dan voor bubbelfolie. Deze transparante folie vol luchtbelletjes wikkel je om je product heen voor de beste bescherming tijdens transport. Tevens kan je de folie gebruiken voor het opvullen van de loze ruimte van je verzenddoos.

Bubbelenvelop

Recent

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

13/05/2024

Efficiënte flow control in industriële toepassingen met schuifafsluiters

13/05/2024

De ultieme gids voor al je festival essentials

13/05/2024

4 Romantische plekken in Maastricht

09/05/2024

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

24/04/2024

Meer in deze categorie

Expat en game-marketing: Innovatieve strategieën voor dynamische markten

|
Bedrijf, Dienstverlening

Stijlvolle verpakking voor verschillende producten: tips en tricks

|
Dienstverlening

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

Zonnepanelen. Doen of laten?

|
Dienstverlening
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!