Top 5 meest populaire kerstverlichting voor buiten

22/09/2021
|
80
lichtgordijn

Kerstverlichting zorgt voor het ultieme kerstgevoel. Dat gevoel wanneer je door de straten rijdt en hele straten zijn verlicht met kerstverliching. Dat geeft toch een heerlijk warm gevoel? Er worden veel verschillende soorten kerstverlichting gebruikt. Wij hebben de 5 meest populaire kerstverlichting voor buiten op een rijtje gezet.

1.       IJspegelverlichting

IJspegelverlichting is een van de populairste kerstverlichting voor buiten. Bij kerstverlichting.nl is er een ruime keuze van verschillende soorten en maten. IJspegel verlichting geeft meteen veel sfeer aan je huis of bedrijfspand. Koppelbare ijspegelverlichting is eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Onze ijspegelverlichting bevatten LED lampjes waardoor het dus ook nog eens zuinig is.

2.       Lichtslingers

Lichtslingers zijn enorm populair als het gaat om het verlichten van je woning of tuin. Of je nou traditioneel wit licht wilt warm wit, het is allemaal mogelijk. Lichtslingers zorgen meteen voor een warme sfeer en zijn ook goed te gebruiken buiten de kerstdagen om.

3.       Lichtstreng

Wie aan kerst denkt, denkt waarschijnlijk een kerstdiner, sneeuw, samen zijn met familie en kerstverlichting. Deze klassieker kan dan ook niet ontbreken. Een lichtstreng bestaat uit kleine LED lampjes die vaak in de kerstboom worden gehangen. Ook buiten zijn deze goed te gebruiken. Met een lichtstreng kun je bomen of kerstfiguren gemakkelijk versieren.

Gerelateerd nieuws  Wat is SEA?

4.       Lichtslang

Een lichtslang is eenvoudig te gebruiken om je gevel te verlichten. Een lichtslang is gemaakt van plastic of kunststof waardoor het waterdicht is. Ideaal voor zowel buiten als binnen dus! Door de flexibiliteit is de lichtslang eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld de gevel of dakgoot.

5.       Lichtgordijn

Met een lichtgordijn creëer je snel en eenvoudig het ultieme kerstgevoel. Een lichtgordijn heeft een horizontaal snoer waarbij er snoeren vol met LED lampjes naar beneden hangen. Door de verticale snoeren lijkt deze erg op de ijspegelverlichting. Toch zit er een verschil in. Bij een lichtgordijn zijn de verticale snoeren even lang terwijl de ijspegelverlichting verschillende lengtes heeft. Wil je ook huis versieren? Bekijk dan ons aanbod kerstverlichting op kerstverlichting.nl.

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

|
Algemeen, Natuur

De ultieme sport motivatie

|
Algemeen, Hobby & Vrije tijd

De diverse wereld van interieurstijlen 

|
Algemeen

Netjes uitzien voor een sollicitatie

|
Algemeen
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!