Sier uw woonkamer op met een houten wereldkaart

houten wereldkaart

De woonkamer creëert voor ieder een plekje die helemaal eigen is en waar u zich goed en rustig bij voelt. Dit gebeurt niet door de kamer zelf, maar door de decoraties erin. Door zelf te kiezen wat u leuk vindt, kunt u uw persoonlijkheid laten doorschemeren via uw woonkamer. Maar wat als u niet precies weet wat een goede decoratie zou zijn voor aan uw wanden?

In dit geval is een houten wereldkaart echt een aanrader. Deze vult niet alleen mooi de lege ruimte, maar laat ook gasten versteld staan over uw woonkamer. Ook is er voor ieder wat wils met de mogelijkheid om een wereldkaart zwart wit te laten maken, zodat de decoratie past bij iedere interieurstijl.

De houten wereldkaart

Er zijn verschillende leveranciers die houten wereldkaarten voor op de wand verkopen, maar deze kaarten zijn niet allemaal hetzelfde. Er kan namelijk een verschil zitten in het soort hout, de dikte ervan, het ophangsysteem, het formaat, het design, de duurzaamheid en de kleur. Zo zijn de kaarten verkrijgbaar in de houtsoorten: eik, teak. Mahonie, wengé, esdoorn en kersen. Door het brede aanbod aan verschillende soorten en (daarmee) kleuren, kunt u het prachtig matchen met de rest van uw interieur.

Gerelateerd nieuws  Je tapijt reinigen: dat doe je zo

Daarnaast geldt over het algemeen de regel dat het hout langer meegaat, hoe dikker het is. Het design van de wereldkaart is al jaren oud. In de vroegere jaren, werd het uitgezaagd met een lintzaag, waaraan het design zijn hoekige vorm te danken heeft. Dit heeft als voordeel dat de randen erg stevig zijn en dus niet makkelijk afbreken. Tegenwoordig kunnen de vormen nog gedetailleerder worden uitgesneden met lasersnijders, maar het uiteindelijke design wat u wilt is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.

Liever geen hout, maar een wereldkaart zwart wit?

Misschien vindt u de kleur van het natuurlijke hout niet zo mooi? Dan is het mogelijk om de wanddecoratie in het zwart te bestellen. Als u de wereldkaart zwart wit wilt hebben, dan kunt u kiezen voor een wereldkaart van grafiet. Deze heeft een fraai egaal uiterlijk, waardoor het goed past bij een witte, grijze of zwarte inrichting.

 

wereldkaart zwart wit

Recent

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

14/09/2023

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

12/09/2023

Zonnepanelen. Doen of laten?

07/09/2023

3 unieke banen die jouw vaardigheden verbeteren

04/09/2023

Een website opstarten voor je bedrijf

23/08/2023

Meer in deze categorie

3 irritaties die iedereen wel herkend op vakantie

|
Hobby & Vrije tijd

De weg naar een eerste koophuis

|
Wonen

Het designen van een villa

|
Wonen

Emigreren naar het buitenland

|
Wonen
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!