Nog geen ervaring met excel, dit is wat je kunt doen.

08/03/2022
|
185
Excel Experts

Excel is in veel bedrijven of tijdens je studie niet weg te denken. Toch zijn er heel veel mensen die alleen maar de basiskennis bezitten of misschien wel nooit met Excel werken. Om Excel onder de knie te krijgen zijn er dus een hele boel opties aan cursussen of bedrijven die jou extern helpen met het leren te beheersen van Excel. Deze worden ook wel Excel experts genoemd zei kunnen jou helpen wegwijs maken in het grote, boze Excel programma. Zo zal je erachter komen dat Excel met een beetje extra uitleg helemaal niet zo moeilijk te begrijpen is en als je hier een beetje consequent mee aan de slag gaat, je gaat merken dat Excel echt helemaal niet zo moeilijk is om mee te werken.

Steeds meer bedrijven zijn afhankelijk van het gebruik van Excel, maar jij zelf in jouw privéleven kan dit ook heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld je financiële administratie bij te houden. Maar ook om nauwkeurig bij te kunnen houden wat de actieve data binnen het bedrijf omvat en welke waardevolle data je hier mee in kaart moet brengen. Zoals ze al decennialang zeggen “meten is weten” evenals “vertrouwen is goed, maar controleren is beter”. Het beschikken over goede Excel skills is dus heel erg waardevol.

Gerelateerd nieuws  Digitaal je website versterken

Maar waar zou je dan z’n Excel cursus/ training kunnen volgen?

Zo een training zou je kunnen volgen via een online leeromgeving/ platform. Verder zou je contact kunnen opnemen met een consultancy bedrijf om jou bedrijf, jezelf, collega’s en/of werknemers te kunnen helpen bij het leren te begrijpen en gebruiken van Excel. Tijdens zo een cursus leer je een heleboel handige snufjes, codes en formules leren te gebruiken tijdens het werken in Excel en deze consequent to te passen. Je kunt dus in Excel alle kanten op als het gaat om het verwerken van data, het ontwikkelen van complexe formules, het vastzetten van rijen, planningen maken en productiviteit bijhouden, het maken van maandelijkse rapportages, project weergave en uren registraties, en een dashboard voor het maken van date en om niet te vergeten natuurlijk de financiële bedrijfsanalyses.

Het is zeker de moeite waard om te investeren als ondernemer in jouw Excel kennis! Opzoek naar nog meer unieke banen? Lees hier meer over de talloze opties.

Excel Experts

Recent

Kleurrijke en eclectische keukenstijlen met een Bohemian twist

15/04/2024

Hoe om te gaan met een afwijzing van je zorgverzekeraar

27/03/2024

Privacy in de tuin

25/03/2024

Een kraan vervangen?

20/03/2024

Je badkamer vernieuwen met een klein budget?

19/03/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!