Nog geen ervaring met excel, dit is wat je kunt doen.

08/03/2022
|
102
Excel Experts

Excel is in veel bedrijven of tijdens je studie niet weg te denken. Toch zijn er heel veel mensen die alleen maar de basiskennis bezitten of misschien wel nooit met Excel werken. Om Excel onder de knie te krijgen zijn er dus een hele boel opties aan cursussen of bedrijven die jou extern helpen met het leren te beheersen van Excel. Deze worden ook wel Excel experts genoemd zei kunnen jou helpen wegwijs maken in het grote, boze Excel programma. Zo zal je erachter komen dat Excel met een beetje extra uitleg helemaal niet zo moeilijk te begrijpen is en als je hier een beetje consequent mee aan de slag gaat, je gaat merken dat Excel echt helemaal niet zo moeilijk is om mee te werken.

Steeds meer bedrijven zijn afhankelijk van het gebruik van Excel, maar jij zelf in jouw privéleven kan dit ook heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld je financiële administratie bij te houden. Maar ook om nauwkeurig bij te kunnen houden wat de actieve data binnen het bedrijf omvat en welke waardevolle data je hier mee in kaart moet brengen. Zoals ze al decennialang zeggen “meten is weten” evenals “vertrouwen is goed, maar controleren is beter”. Het beschikken over goede Excel skills is dus heel erg waardevol.

Gerelateerd nieuws  De beste cursussen van het moment!

Maar waar zou je dan z’n Excel cursus/ training kunnen volgen?

Zo een training zou je kunnen volgen via een online leeromgeving/ platform. Verder zou je contact kunnen opnemen met een consultancy bedrijf om jou bedrijf, jezelf, collega’s en/of werknemers te kunnen helpen bij het leren te begrijpen en gebruiken van Excel. Tijdens zo een cursus leer je een heleboel handige snufjes, codes en formules leren te gebruiken tijdens het werken in Excel en deze consequent to te passen. Je kunt dus in Excel alle kanten op als het gaat om het verwerken van data, het ontwikkelen van complexe formules, het vastzetten van rijen, planningen maken en productiviteit bijhouden, het maken van maandelijkse rapportages, project weergave en uren registraties, en een dashboard voor het maken van date en om niet te vergeten natuurlijk de financiële bedrijfsanalyses.

Het is zeker de moeite waard om te investeren als ondernemer in jouw Excel kennis! Opzoek naar nog meer unieke banen? Lees hier meer over de talloze opties.

Excel Experts

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Energie-efficiëntie bij bedrijven

|
Bedrijf

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

|
Bedrijf

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!