Hoe ziet wonen in Rotterdam eruit?

21/01/2021
|
48
oppaswerk rotterdam

Het is ongetwijfeld leuk om in Rotterdam te wonen. De havenstad telt zo’n 600.000 inwoners. Verder is de stad verdeeld in wel 71 wijken die op hun beurt weer zijn onderverdeeld in verschillende stadsdelen. Kortom, keuze genoeg dus om te kiezen! Elke wijk heeft een ander karakter. Terwijl de ene wijk zich meer focust op sociale woningen die wat betaalbaarder zijn, vind je in de andere wijk luxere huizen en appartementen. De mensen die er wonen zijn over het algemeen erg nuchter en vriendelijk in omgang. Voor studenten is er ook genoeg te doen. Veel bekende universiteiten zijn gevestigd in regio Rotterdam. Ook is er een goede verdeling tussen koop- en huurwoningen. Wel moet je er rekening mee houden dat de prijs voor een huurhuis gemiddeld iets hoger ligt dan in andere steden. Dit komt natuurlijk mede door de ligging van Rotterdam. Het maakt tenslotte wel onderdeel uit van de randstad.

Genoeg te doen

Ben je woonachtig in de stad van de maas, dan hoef je jezelf gelukkig niet te vervelen. Je kunt meer dan genoeg doen. Er is natuurlijk de bekende Euromast, met 185 meter het hoogste gebouw van Nederland. Op de bovenste verdieping wordt je getrakteerd op een prachtig uitzicht over de rest van de stad. Of wat dacht je van een bezoekje aan de kubuswoningen? Voor sportfans is er ook geen tekort aan amusement. Zo liggen er 3 voetbalclubs met stadion in de stad, ze komen allemaal uit op het hoogste niveau in Nederland. De grootste is natuurlijk Feyenoord met het adembenemende stadion: de Kuip.

Gerelateerd nieuws  Makelaars

Oppaswerk Rotterdam

Rotterdam is een van de grootste steden in Nederland. Sterker nog, het is op Amsterdam na zelfs de grootste stad van het land. De gemeente Rotterdam telt 218 basisscholen en meer dan 70 middelbare scholen. En met 113.000 huishoudens met kinderen is het niet vreemd dat er zoveel naar oppaswerk in Rotterdam wordt gezocht. Ouders hebben regelmatig een avondje voor zichzelf nodig, uiteten of opstap. Maar ze kunnen het ook gewoon druk hebben met werk of een studie. Welke reden je ook hebt om naar oppaswerk rotterdam op zoek te gaan, oppasland kan je helpen.

Recent

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

14/09/2023

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

12/09/2023

Zonnepanelen. Doen of laten?

07/09/2023

3 unieke banen die jouw vaardigheden verbeteren

04/09/2023

Een website opstarten voor je bedrijf

23/08/2023

Meer in deze categorie

Een website opstarten voor je bedrijf

|
Algemeen, Bedrijf

Een overzicht van diverse kantoorbureaus: kies de beste

|
Algemeen

Hoe je met jouw bedrijf op social media gaat winnen!

|
Algemeen

Tips om thuis vakantie te vieren

|
Algemeen
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!