De voordelen van een online urenregistratie

25/02/2021
|
104

Je herkent het vast wel dat je werkt voor een werkgever en je uren moet bijhouden zodat je aan het eind van de maand nog weet hoeveel je moet factureren. Maar hoe vervelend is het om deze administratie te doen. Het kost veel tijd, je moet alles goed bijhouden en bewaren en je kan ook nog eens je uren briefje kwijtraken.

urenregistratie

Digitale administratie

Door deze rompslomp zijn er veel voordelen te benoemen voor het werken met een online urenregistratie. Mocht je niet al gelijk overtuigd zijn nemen we je graag mee door een aantal punten:

  • Sneller en handiger

Uren online bijhouden is niet alleen een stuk makkelijker dan alles bij te houden op losse blaadjes. Het gaat ook nog eens een stuk sneller. Je voert je uren in of houdt het bij met behulp van een timer en de app gaat als het ware aan het werk voor jou! Geen gedoe meer met het kwijtraken van losse papiertjes.

  • Informatie delen met andere

Je uren registreer je natuurlijk niet zomaar. Aan het eind van de maand leg je deze voor bij bijvoorbeeld je werkgever of klant. Hoe fijn als deze gelijk mee kan kijken of je snel informatie kan delen. Dit kan het betalingsproces aan het einde van de maand alleen maar ten goede komen.

  • Overzicht

Door een urenregistratie online bij te houden heb je al je zaken met betrekking tot uren op een plek staan. Dit zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in deze zaken, wat natuurlijk heel handig is. Zo zie je ook in één oogopslag hoeveel uren je bijvoorbeeld overgewerkt hebt in de maand. Handig is dat je met behulp van een druk op de knop een totale maandfactuur kan uitdraaien.

Gerelateerd nieuws  Zo maak je van je webshop een succes

Urenregistratie als ZZP’er of freelancer

Als freelancer of Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) heb je al veel aan je hoofd. Heb ik voldoende klanten? Wat willen deze klanten? Ga ik genoeg verdienen? Krijg ik m’n administratie wel op tijd gedaan? Om in ieder geval een zorg weg te nemen is een digitale app echt een uitkomst. Je moet natuurlijk wel nog zelf je uren invoeren maar de app draait makkelijk een factuur, pdf of ander overzicht voor je uit. Scheelt jou weer wat tijd die je fijn aan andere zaken kan spenderen waar je wel geld mee verdient.

Door een urenregistratie die op orde is weet je zeker dat je alle inkomsten krijgt waar je daadwerkelijk voor gewerkt hebt. Daarnaast is het handig om terug te kunnen kijken hoeveel uur je besteed hebt aan bepaalde activiteiten zodat je in de toekomst beter kunt voorspellen hoeveel tijd iets in beslag zal nemen.

Het is voor iedereen belangrijk om een urenregistratie op orde te hebben. Dit geldt niet alleen voor zelfstandig ondernemers maar ook voor werkgevers en werknemers in loondienst.

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Energie-efficiëntie bij bedrijven

|
Bedrijf

De voordelen van het uitbesteden van transport voor je bedrijf

|
Bedrijf, Dienstverlening

SEO vs. SEA: Een snelle samenvatting

|
Bedrijf

Het belang van een imago onderzoek voor een sterk merkimago

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!