De voordelen van een online urenregistratie

25/02/2021
|
208

Je herkent het vast wel dat je werkt voor een werkgever en je uren moet bijhouden zodat je aan het eind van de maand nog weet hoeveel je moet factureren. Maar hoe vervelend is het om deze administratie te doen. Het kost veel tijd, je moet alles goed bijhouden en bewaren en je kan ook nog eens je uren briefje kwijtraken.

urenregistratie

Digitale administratie

Door deze rompslomp zijn er veel voordelen te benoemen voor het werken met een online urenregistratie. Mocht je niet al gelijk overtuigd zijn nemen we je graag mee door een aantal punten:

  • Sneller en handiger

Uren online bijhouden is niet alleen een stuk makkelijker dan alles bij te houden op losse blaadjes. Het gaat ook nog eens een stuk sneller. Je voert je uren in of houdt het bij met behulp van een timer en de app gaat als het ware aan het werk voor jou! Geen gedoe meer met het kwijtraken van losse papiertjes.

  • Informatie delen met andere

Je uren registreer je natuurlijk niet zomaar. Aan het eind van de maand leg je deze voor bij bijvoorbeeld je werkgever of klant. Hoe fijn als deze gelijk mee kan kijken of je snel informatie kan delen. Dit kan het betalingsproces aan het einde van de maand alleen maar ten goede komen.

  • Overzicht

Door een urenregistratie online bij te houden heb je al je zaken met betrekking tot uren op een plek staan. Dit zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in deze zaken, wat natuurlijk heel handig is. Zo zie je ook in één oogopslag hoeveel uren je bijvoorbeeld overgewerkt hebt in de maand. Handig is dat je met behulp van een druk op de knop een totale maandfactuur kan uitdraaien.

Gerelateerd nieuws  Beroepschauffeur, wat komt er allemaal bij kijken?

Urenregistratie als ZZP’er of freelancer

Als freelancer of Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) heb je al veel aan je hoofd. Heb ik voldoende klanten? Wat willen deze klanten? Ga ik genoeg verdienen? Krijg ik m’n administratie wel op tijd gedaan? Om in ieder geval een zorg weg te nemen is een digitale app echt een uitkomst. Je moet natuurlijk wel nog zelf je uren invoeren maar de app draait makkelijk een factuur, pdf of ander overzicht voor je uit. Scheelt jou weer wat tijd die je fijn aan andere zaken kan spenderen waar je wel geld mee verdient.

Door een urenregistratie die op orde is weet je zeker dat je alle inkomsten krijgt waar je daadwerkelijk voor gewerkt hebt. Daarnaast is het handig om terug te kunnen kijken hoeveel uur je besteed hebt aan bepaalde activiteiten zodat je in de toekomst beter kunt voorspellen hoeveel tijd iets in beslag zal nemen.

Het is voor iedereen belangrijk om een urenregistratie op orde te hebben. Dit geldt niet alleen voor zelfstandig ondernemers maar ook voor werkgevers en werknemers in loondienst.

Recent

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Duurste keuken ter wereld

17/06/2024

Meer in deze categorie

Succesvolle buitenreclame met billboard marketing

|
Bedrijf

Het proces wat jouw pakketje aflegt

|
Bedrijf

De opkomst van influencer-marketing: hoe merken samenwerken met influencers om hun doelgroep te bereiken

|
Bedrijf

Het belang van branding voor een luxe tuinarchitect

|
Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!