Select Page

Vastzitten aan een abonnement dat je amper of niet gebruikt is vervelend en kost ook nog eens geld. Helaas is het zo dat veel mensen te lui zijn, of in ieder geval niet de moeite willen doen, om zich van deze abonnementen te ontdoen. Erg zonde, aangezien je eigenlijk geld aan het weggooien bent. Gelukkig zijn er websites als http://www.123opzeggen.nl die je een handje kunnen helpen.

Over het platform

123opzeggen is een website die al jouw problemen wat betreft abonnementen kan oplossen. Je hoeft alleen maar de naam van het bedrijf in te vullen waarvan je een abonnement wilt opzeggen.
Vervolgens wordt er, na het invullen van je gegevens, een template brief verstuurd met jouw handtekening naar de desbetreffende firma. In de brief staat precies wat jij wilt opzeggen en vanaf wanneer je dit wilt doen. Je vraagt of de incassomachtiging opgeven kan worden en dat je graag een bevestiging ontvangt. Hier hoef je verder niets meer aan te doen! Klaar is kees.

Persoonlijke ondertekening

Een opzegbrief is pas echt rechtsgeldig wanneer deze persoonlijk door jou is ondertekend, daarom werd al eerder vermeld dat elke brief een handtekening van jou bevat. Je vraagt je misschien af hoe dit precies werkt, aangezien 123opzeggen een online platform is. Geen paniek tegenwoordig kun je alles digitaal doen. Óók het ondertekenen van een brief. Je ziet op elke template een vakje onderin. Daar kun je zelf met je muis je handtekening zetten.

Wat zijn de kosten?

Je betaald voor het versturen van de opzegbrief een klein bedrag aan 123opzeggen.nl, dit is niet meer dan een paar euro. Niets vergeleken met wat je maandelijks voor je abonnementen betaald in ieder geval? Deze betaling gaat volledig geautomatiseerd via een zogeheten SEPA betaling.

Al met al kun je bijna ieder bedrijf vinden op 123opzeggen.nl. Inmiddels zijn er al brieven naar meer dan 3000 organisaties verstuurd in Nederland en buitenland. Of je een opzegbrief met spoed verzuurd of aangetekend is aan jou. Blijf in ieder geval niet zitten met een nutteloos abonnement. Doe een beetje moeite en binnen een paar minuten ben je er van af.