Alternate kortingscode

06/09/2022
|
127
alternate korting

Heb je een nieuwe laptop nodig? Wil je kunnen gamen wanneer je maar wilt op een laptop? Laptops zijn tegenwoordig belangrijk voor het bedrijfsleven en dit product is precies wat je wellicht zoekt.

Alternate helpt bedrijven van elke omvang hun IT-infrastructuur te stroomlijnen met computeroplossingen op bedrijfsniveau. Van eigen apparaten van werknemers tot gekochte computers, wij bieden een scala aan oplossingen - van eenvoudige software voor beleidsbeheer tot geavanceerde endpointbeveiliging. Meer over Alternate korting.

Laptops worden in alle bedrijfstakken en sectoren gebruikt, waarbij elke bedrijfstak zijn eigen versie van een laptop nodig heeft. Van gezondheidszorg tot productie en IT - er zijn laptops die specifiek voor elke sector zijn ontworpen.

Maak kennis met de ultieme zakelijke laptop, ontworpen om maximale productiviteit te garanderen. De StealthPro X3 is uitgerust met een 8e generatie Intel Core i7-processor, Windows 10 Pro en beveiligingsfuncties van bedrijfsklasse en biedt uitstekende prestaties voor professionals die op hun laptop vertrouwen. Dankzij een bliksemsnelle Samsung NVMe SSD kun je topprestaties leveren zonder in te leveren op reactiesnelheid of batterijduur.

Gerelateerd nieuws  De geschiedenis van software ontwikkeling

Waarom Alternate

lternate verkreeg recent deze status binnen het Microsoft Partner Program en is daarmee driedubbel ‘Gold’ gecertificeerd. Eerder behaalde Alternate ook al de competentie van Windows and Devices. De Microsoft Gold Certified Partner-status is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt. Bovendien is het een wereldwijd kwaliteitskeurmerk.

“De toekenning van deze status door Microsoft is opnieuw een bevestiging van onze kennis en expertise, want alleen de top van de Microsoft-partners is goud gecertificeerd”, aldus Thijs Reijns, salesmanager van Alternate Nederland. “Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om extra te investeren in trainingen en examens om de hoogst haalbare certificering te behalen. Hiermee laten we aan onze zakelijke klanten zien dat we technische specialisten in huis hebben voor het ontwerpen, plannen en implementeren van cloudcommunications, waarin met name Microsoft Teams en Skype for Business een grote rol spelen. Zeker in deze tijden van hybride werken zien wij hierin een groeiende behoefte.’’

Recent

Energie-efficiëntie bij bedrijven

23/11/2023

Waarom kiezen voor een nieuw bankstel

21/11/2023

Snoeihout: een ongeziene kans voor duurzaamheid

16/11/2023

Beter zorgen voor jezelf: zo krijg je vleugels!

08/11/2023

De ultieme sport motivatie

06/11/2023

Meer in deze categorie

Is affiliate marketing het proberen waard?

|
Webshop

Een website opstarten voor je bedrijf

|
Algemeen, Bedrijf

De geschiedenis van software ontwikkeling

|
Bedrijf, Webshop

Een paar handige tips om uw bedrijf te laten groeien

|
Bedrijf, Webshop
© Copyright Mentenueva Marketing 2023
hello world!