Alternate kortingscode

06/09/2022
|
262
alternate korting

Heb je een nieuwe laptop nodig? Wil je kunnen gamen wanneer je maar wilt op een laptop? Laptops zijn tegenwoordig belangrijk voor het bedrijfsleven en dit product is precies wat je wellicht zoekt.

Alternate helpt bedrijven van elke omvang hun IT-infrastructuur te stroomlijnen met computeroplossingen op bedrijfsniveau. Van eigen apparaten van werknemers tot gekochte computers, wij bieden een scala aan oplossingen - van eenvoudige software voor beleidsbeheer tot geavanceerde endpointbeveiliging. Meer over Alternate korting.

Laptops worden in alle bedrijfstakken en sectoren gebruikt, waarbij elke bedrijfstak zijn eigen versie van een laptop nodig heeft. Van gezondheidszorg tot productie en IT - er zijn laptops die specifiek voor elke sector zijn ontworpen.

Maak kennis met de ultieme zakelijke laptop, ontworpen om maximale productiviteit te garanderen. De StealthPro X3 is uitgerust met een 8e generatie Intel Core i7-processor, Windows 10 Pro en beveiligingsfuncties van bedrijfsklasse en biedt uitstekende prestaties voor professionals die op hun laptop vertrouwen. Dankzij een bliksemsnelle Samsung NVMe SSD kun je topprestaties leveren zonder in te leveren op reactiesnelheid of batterijduur.

Gerelateerd nieuws  Een website opstarten voor je bedrijf

Waarom Alternate

lternate verkreeg recent deze status binnen het Microsoft Partner Program en is daarmee driedubbel ‘Gold’ gecertificeerd. Eerder behaalde Alternate ook al de competentie van Windows and Devices. De Microsoft Gold Certified Partner-status is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt. Bovendien is het een wereldwijd kwaliteitskeurmerk.

“De toekenning van deze status door Microsoft is opnieuw een bevestiging van onze kennis en expertise, want alleen de top van de Microsoft-partners is goud gecertificeerd”, aldus Thijs Reijns, salesmanager van Alternate Nederland. “Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om extra te investeren in trainingen en examens om de hoogst haalbare certificering te behalen. Hiermee laten we aan onze zakelijke klanten zien dat we technische specialisten in huis hebben voor het ontwerpen, plannen en implementeren van cloudcommunications, waarin met name Microsoft Teams en Skype for Business een grote rol spelen. Zeker in deze tijden van hybride werken zien wij hierin een groeiende behoefte.’’

Recent

Hoe kies je een goede dakdekker?

21/06/2024

Offline adverteren? Dit kun je doen!

21/06/2024

Hoe kies je de perfecte smartphone?

20/06/2024

Wat is logistieke dienstverlening?

19/06/2024

Duurste keuken ter wereld

17/06/2024

Meer in deze categorie

Tegels leggen met jouw tegeldonkey!

|
Webshop

Waarom de meeste webshops geen succes zijn 

|
Webshop

Is affiliate marketing het proberen waard?

|
Webshop

Een website opstarten voor je bedrijf

|
Algemeen, Bedrijf
© Copyright Mentenueva Marketing 2024
hello world!