Select Page

Ben je van plan om binnenkort in een beddenwinkel boxsprings aan te schaffen? Dat is een hele investering, daarom is het belangrijk om er goed over na te denken. We zetten de voordelen van zowel goedkope boxsprings als de wat prijzigere boxsprings voor je op een rijtje!

De voordelen van goedkope boxsprings

Boxsprings kunnen vrij prijzig zijn, maar er zijn zeker ook goedkope boxsprings te verkrijgen! Een boxspring is een van de meest verkochte bedden in Nederland en daarmee erg populair. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor een boxspring?

Design

Er zijn allerlei verschillende soorten goedkope boxsprings verkrijgbaar met een leuk design. Een boxspring die er leuk uit ziet hoeft niet per definitie duur te zijn! Door de ruime keuze aan verschillende boxsprings, kun je de boxspring helemaal aanpassen aan het interieur van je slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor leer of juist voor houten details als dit bij je woonstijl past. Zo maak je van je slaapkamer één geheel en kun je genieten op je eigen plekje.

Verstelbaar

Je kunt ervoor kiezen om een verstelbare boxspring aan te schaffen. In een beddenwinkel zijn boxsprings in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Een verstelbare boxspring is ideaal voor mensen die graag televisie kijken in bed of bijvoorbeeld ’s avonds nog een boek willen lezen.

Comfort

Door de combinatie van de verende boxspring en het verende matras zul je optimaal comfort ervaren. Het biedt namelijk ondersteuning aan het lichaam, waardoor je in een goede houding zal slapen. Zo heb je overdag geen last meer van een stijve rug of pijnlijke gewrichten door een verkeerde houding in de nacht.

Duurzaam

Een boxspring is erg duurzaam! Het gaat namelijk met gemak 25 jaar mee. Wel is het raadzaam om de matrassen iedere 10 jaar te vervangen, zodat je kunt genieten van optimaal ligcomfort. Daarnaast is de temperatuur en ventilatie van een boxspring erg goed, omdat het voornamelijk uit een open constructie van veren bestaat. Met een boxspring is een goede nachtrust gegarandeerd.

Ben jij al overtuigd van een boxspring? Slaap lekker!

Lees ook:  Gebruik van verlichting en de sfeer in huis